Iulia Albu, operata de urgenta! Medici i-au descoperit un chist ovarian

Publicat: 31 mai 2019, 13:17 Autor: Simona Vedete
Iulia Albu, operata de urgenta! Medici i-au descoperit un chist ovarian

Fosta sotie a lui Mihai Albu si-a facut curaj sa vorbeasca despre un eveniment nu tocmai placut din viata.

Iulia Albu, operata de urgenta! Vedeta a decis sa impartaseasa cu fanii sai faptul ca in urma cu o luna aceasta a ajuns pe mana medicilor, asa ca a furnizat toate informatiile pe blogul personal.

Iulia Albu, operata de urgenta

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin

„Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian.

Singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.

Din fericire, diagnosticul corect nu a venit „prea târziu”, operația a decurs bine, iar a doua zi eram deja acasă. Intervenția a presupus o lună de repaus „de bun simț” și o verificare ulterioară. Nu, nu am avut dureri sau disconfort major și am purtat tocuri chiar de a doua zi” a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Iulia Albu o critica IAR pe Andreea Marin. Ce a avut de zis de data aceasta

Iulia Albu a taxat-o grav pe Andreea Marin dupa ce s-a prezentat la un eveniment cu o peruca blonda si intr-o tinuta sclipitoare. Imediat dupa, Andreea Marin si Iulia Albu s-au intalnit fata in fata la emisiunea lui Maruta de pe Pro TV, iar la final Iulia Albu a avut din nou ceva de comentat.

„Surprize, surprize dragii mei! Astăzi m-am întâlnit cu Andreea Marin in care am descoperit o persoană foarte caldă si afectuoasă, dar … la fel de prost îmbrăcată ca de obicei. Păi bine, Andreea, asta mai lipsea, la pomul acela de Crăciun pe post de rochie si o fundă imensă de legat mopul de mătură?

Apreciez că ai ales un pantof închis si un makeup clasic, dar ce facem cu gablonțurile din urechi si fundiță de legat vâsc pe care o porți pe post de accesoriu pentru cap??” a scris Iulia Albu pe blogul ei.

 

 

Publicat: 31 mai 2019, 13:17 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă