Sonia Trifan a bifat primul eveniment monden după divorț! “Mă bucur de libertate!”

Publicat: 10 sept. 2022, 11:37 Autor: Dora Bazavan Vedete

Sonia Trifan a bifat primul eveniment monden după divorț! Sonia Trifan a renăscut după o perioadă neagră din viața ei! I-au lipsit din plin socializarea, evenimentele și oamenii. Iar acum, că poate face asta, și-a reluat viața pe care o avea înainte să se căsătorească.

Sonia Trifan a început să iasă din casă și să se afișeze la mondenități, așa că a bifat primul eveniment de după separarea de Andrei Neagoe. Si simte că parcă a renăscut! După 3 ani de zile și luni de suferință de la divorț, Sonia Trifan este din nou cu zâmbetul pe buze și se reface treptat! Se simte bine și se bucură de libertate, așa cum ne-a declarat pentru Ciao.ro.

„Mă bucur de libertate! Este pentru prima dată când vin la un eveniment după foarte mulți ani, după 3 ani, pentru că în ultimii doi ani și jumătate. Am trecut prin tot felul de experiențe și nu aveam niciun chef să ies! Sunt bine!  Am uitat cum e să fii liniștită și să te bucuri de viață, de oameni frumoși. Am trecut printr-o perioadă nu tocmai plăcută.”, a spus Sonia Trifan pentru Ciao.ro.

Sonia Trifan a bifat primul eveniment monden după divorț! Nu duce lipsă de admiratori

Și chiar dacă este singură, nu se grăbește să “primească” pe cineva în viața ei. Sonia Trifan se bucură de atenția pe care o primește și nu duce lipsă de admiratori.

“Mă bucur foarte mult de atenția celor din jur, e bine așa! Da, nu duc lipsă de admiratori dar îmi este bine așa!”, ne-a mai declarat Sonia Trifan. Până acum s-a refugiat în muncă pentru a uita suferința provocată de divorțul de Andrei Neagoe.

Sonia Trifan a divorțat la notar după 5 ani de căsnicie. Cei doi și-au dorit discreție cu privire la despărțirea lor, iar creatoarea de modă afirma la momentul respectiv că au rămas în relații bune.

S-a zvonit la un moment dat că motivul divorțului dintre Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe ar fi fost infidelitatea. Dar creatoarea de modă a declarat în interviuri că între ei au existat mai multe diferențe de opinie.

„Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă. Si nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț.

Ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce cu piatra. Am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic. Si niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma”, a declarat Sonia Trifan, pentru WOWbiz.ro, în aprilie 2022.

Sonia Trifan a bifat primul eveniment monden după divorț! A spulberat zvonurile că ar fi fost înșelată

Sonia Trifan și-a pus sufletul “pe tavă” la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu, după divorț, acolo unde a povestit că nu ar fi fost vorba de infidelitate în căsnicia ei. Si că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze. Si să pună punct căsniciei cu fotbalistul după doi ani de zile în care a luptat cu toate armele pentru a-și salva relația și familia.

“Nu am simțit niciodată că ar există o a treia persoană sau a patra sau a cincea. Nu! Noi avem tot timpul această idee că dacă doi oameni se despart trebuie să existe o a treia persoană eu nu am simțit! Cu siguranță dacă aș fi simțit nu aș mai fi prelungit această agonie a mea de 2 ani. Am incercat să găsesc soluții constructive pentru noi!”, a declarat Sonia Trifan în emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, de la Prima TV.

 “Am fugit toată viață de fotbaliști”

 Deși a fost căsătorită cu un fotbalist, Sonia Trifan a mărturisit public că a fugit toată viață de fotbaliști! În plus, cât a fost căsătorită, creatoarea de modă nu a mai fost prezența la mondenități și evenimente pentru că soțul ei nu agrea deloc acest lucru.

„Eu niciodată nu am avut habar nimic despre fotbal. Am fugit toată viața de fotbaliști, nu mi-am dorit. Mi-am spus că este ultimul om cu o asemenea meserie pe care eu o voi acceptă și exact asta a și fost. Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă. Imi doream familie, că soțul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieți comune. Incetul cu încetul aceste lucruri au început să își spună cuvântul.

Plus că el nu agrea sub nicio formă viața asta a noastră, ieșirile mondene, lucruri care pe mine m-au afectat profesional. Nu eram niciunde, strict doar acasă și muncă și familie pentru că așa eram și nu mi-a făcut bine sub nicio formă mie că și om. Așa îți faci relațiile, îți reînnoiești prieteniile, am dispărut pur și simplu.”, a mai completat Sonia Trifan în emisiunea mai sus menționată.

Publicat: 10 sept. 2022, 11:37 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×