Ce intrarea artistică și-a făcut Dorian Popa la un restaurant de fițe din Snagov!

Publicat: 23 mai 2021, 13:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dorian Popa este poate cel mai tare influencer al momentului.

Artistul nu a stat degeaba în pandemie și a făcut bani chiar dacă vremurile actuale au fost mai triste pentru unii dintre cântăreți. Celebrul vlogger a fost invitat sâmbătă la inaugurarea celui mai de fițe restaurant de pe lacul Snagov și și-a făcut o intrarea ca la carte: a venit cu barca!

De cum a ajuns Dorian în cea mai tare locație de pe lacul Snagov care era plină ochi, semn că lumea își reîncepe viața socială și abia aștepta să iasă la distracție, artistul a fost în centrul atenției. Timp de două ore a socializat cu toată lumea și s-a pozat cu toți cei care l-au rugat să imortalizeze momentul. Fără fițe și alte figuri, Dorian a stat de vorbă cu toată lumea, a admirat peisajul și s-a bucurat ca un copil de faptul că lucrurile încep să își revină și că agenda lui arată destul de bine pentru perioada următoare. Evenimentele și concertele i-au lipsit cu desăvârșire însă, în sfârșit, a venit momentul mult așteptat al revederii cu fanii săi și cu publicul care îl umple de energie.

Dorian Popa este foarte serios atunci când vine vorba de job-ul său și de fiecare dată când are reușite și este mulțumit de cum i-au decurs colaborările, știe cum să se recompenseze. De altfel, într-un interviu pentru Ciao.ro, vedeta a povestit cum procedează atunci când rezultatele obținute sunt pe măsura așteptărilor!

“Atât Babs, cât și eu, suntem niște workoholici, și atunci și rezultatele ne fac să ne simțim bine. Și dacă avem rezultate  în business-urile pe care le avem, cu siguranță plăcerile noastre sunt hăinuțe frumoase, plănuim în 2022 să ne schimbăm și mașinile. Bine, ea vrea să și-o schimbe, eu vreau să mai adaug una. Cadourile noastre astea sunt, de obicei, hăinuțe, chestii în plus în căsuța care ne place atât de mult și, în rest, reînvestim în mod continuu în business-uri pentru că e una din rețetele succesului”, ne-a povestit Dorian.

 

Publicat: 23 mai 2021, 13:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×