Raluca Pastramă e bombă cu ceas! Cât de sexy e fosta soție a lui Pepe!

Publicat: 27 iun. 2021, 13:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, și-a scos “armele” la înaintare!

E tânără, frumoasă și devreme acasă, așa că, de ce să nu arate bine în continuare! Nu mai suferă după despărțirea de Pepe, ci strălucește și arată mai bine ca oricând!

Dacă despre fostul său soț, latino lover-ul Pepe s-a scris deja că și-a asumat relația cu make-ul artista Yasmine Ody, despre Raluca nu au apărut încă poze cu ea în compania unui alt bărbat, însă sunt așteptate și vor face deliciul presei la momentul respectiv! Deocamdată Raluca se îmbracă și pozează provocator, așa cum a făcut-o și la botezul nepotelului ei, care a avut loc în weekend. Raluca Pastramă a fost în centrul atenției. A purtat o rochie cu un decolteu generos și o crăpătură extrem de provocatoare, care a lăsat la vedere tot ce trebuia să arate fosta soție a lui Pepe. Nu doar Pepe ci și Raluca își trăiește viața din plin! Se pare că admiratorii îi dau oricum târcoale, dar deocamdată Raluca așteaptă cuminte noul bărbat din viața ei.

Atunci când Pepe s-a afișat cu noua cucerire, o fată care îi seamănă perfect Ralucăi, fosta soție nu a împroșcat cu noroi și a vorbit frumos despre fostul ei partener de viață!

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a spus Raluca pentru playtech.ro.

„Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!”, a mai subliniat fosta soție a lui Pepe.

 

Publicat: 27 iun. 2021, 13:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă