EXCLUSIV | Andreea Marin, minus 20 de kilograme în ultimul an! Cum se menține în formă + Dieta: „Sunt în cea mai bună formă a mea și am silueta din liceu!”

Publicat: 01 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Marin atrage toate privirile! Vedeta afișează o siluetă de invidiat și recunoaște cu zâmbetul pe buze că se simte acum, la cei 49 de ani mai bine decât la 25 și și-a redobândit silueta din liceu. De vină pentru formă fizică de invidiat a Andreei Marin este și terapeuta Carmen Barcan care a avut grijă ca vedeta să obțină acest tonus de zile mari.

Andreea Marin și-a amenajat chiar și o mică sală de sport la ea acasă, acolo unde are o nouă bandă de alergat și a trecut la un nou nivel cu antrenamentele sale săptămânale. Pe lângă alimentația atent aleasă, vedeta mai face și pillates.

Andreea Marin, minus 20 de kilograme în ultimul an!

„Să investesc în sănătatea și bunăstarea mea a fost mereu o afacere bună. Să te simți la 49 de ani mai bine decât la 25 nu e puțin lucru! Ceea ce vă doresc și vouă! Sănătate, că-i mai bună decât toate! (…) O oră de pace, respirație, mișcare, lumină și echilibru în miezul unei zile pline. Doar două schimbări de ritm în acest fel pe săptămână fac minuni pentru mine, sunt mult mai bine, minte, trup și suflet. Pilates e o experiență care te transformă într-un om mai bun, mai frumos, mai conștient și stăpân pe tine. Merită deplin”, mărturisește Andreea Marin în mediul online.

Am întâlnit-o însă la un eveniment monden și am admirat-o îndelung. A fost prezentatoarea petrecerii aniversare a lui Carmen Barcan, cea care a ajutat majoritatea vedetelor din România să slăbească. Siluetă de vis, picioare lungi și zâmbet larg! Andreea Marin strălucea la propriu. Ne-a mărturisit pentru Ciao.ro cum se simte acum și ceea ce este cel mai important, nu face excese.

Cum se menține în formă + Dieta

„Sportul nu m-a ajutat deloc să slăbesc, pentru mine aceasta nu e o solutie să pierd kilograme, ci pentru un tonus bun. O dietă corectă și fac un popas de două ori pe săptămână la Carmen Barcan. Chiar dacă nu mai vreau să slăbesc acum, mă mențin cu ajutorul procedurilor corporale, multă vorbă bună și motivație. Cu mine nu e nevoie să fie strictă pentru că eu sunt un om disciplinat! Când îmi propun să fac un lucru, chiar vreau să îl fac,  nu se poate fără efort!”, ne-a povestit Andreea Marin.

Vedeta „Surprizelor” este adeptă procedurilor non-invazive și atunci când vine vorba de mâncare știe exact ce trebuie să conțină aceasta pentru a nu avea probleme cu silueta.

„Carmen, de altfel, este și tehnician nutriționist și cred că e foarte important să ai un om complet, care știe să te și sfătuiască când tu poate depășești niște limite. În egală măsură știe efectul procedurilor corporale non-invazive. Pe mine nu mă interesează să fac nimic invaziv, fiecare alege, pentru mine este exclus să fac lucruri invazive. Dacă văd că se poate natural, de ce să fac altfel! Acum, dacă vreau să mănânc o prăjitură, o mănânc, dar o dată la ceva timp, nu exagerez. Una e să gust și alta e să faci excese. Da, gătesc.

„Sunt în cea mai bună formă a mea și am silueta din liceu!”

E chiar indicat în momentul în care intrii într-un astfel de proces să știi foarte bine ce ingrediente se găsesc în mâncărurile tale. Violeta nu are nevoie, ea are  silueta pe care o aveam și eu la vârsta ei, la 16 ani! Ca om matur, da,  sunt în cea mai bună formă a mea și am silueta din liceu!”, ni s-a confesat Andreea Marin.

„Carmen Barcan nu e pentru mine doar prietenă minunată câștigată la maturitate și terapeutul care a contribuit atât de mult la schimbarea mea în bine din ultimul an – și nu vorbesc aici doar de cele 20 de kilograme pierdute, ci și de atâtea informațIi noi despre feminitate pe care le-am îmbrățișat datorită ei – ea e pentru mine și un profesionist care, prin exemplul propriului stil de viață, mă inspiră și mă ține mereu motivată. A fost o onoare să fiu amfitrionul sărbătorii ei și să văd atâția oameni valoroși ce îi sunt recunoscători pentru transformarea lor”, mai spune Andreea Marin, încântată de silueta dobândită dar și de prietena ei care a ajutat-o să fie astăzi în cea mai bună formă a ei.

Mândră tare de Violeta

La cei 16 ani ai săi, Violeta calcă pe urmele mamei sale și a ajuns ambasador al unui proiect educativ cunoscut în întreaga lume. Ține conferințe la Senatul României, organizează evenimente, e voluntar și își dorește să schimbe lumea în bine.

„Nu e nevoie de prea multe cuvinte. Doar o speranță care răsare în noi, privind acești copii care chiar pot schimba ceva pentru viitor, prin forța, abilitățile și entuziasmul lor. Conferința internațională Franklin D. Roosevelt Model United Nations, creată de adolescenți pentru adolescenți, s-a încheiat în Sala Plen a Senatului României.

Fiica mea, organizator (Head of Conference) a fost gazda evenimentului, iar la microfon au urcat tineri talentați, viitori leaderi, dar și invitații speciali ai Conferinței, îi aflați în acest video. Totul a decurs în limba engleză, întrucât participanții au fost nu doar din România, ci și din alte țări ale lumii. 5 zile la București, cu deschiderea și închiderea la Palatul Parlamentului, iar desfășurarea la Internațional School of Bucharest, zile în care adolescenții au recreat atmosfera de lucru din comitetele ONU, pledând cu argumente și cunoștințe  solide pentru cele mai arzătoare cauze la nivel mondial.

O organizare dificilă și reușită, timp de 6 luni, munca acestor copii entuziaști, de la A la Z. Au convins, au obținut şi sprijin – mulțumiri tuturor celor deschiși sǎ asculte vocea tinerilor! – iar unde nu au reușit, au dus pe umerii lor rezolvările. Felicitări, dragii mei!”, a declarat, tare mândră de fiica ei, Andreea Marin.

 

Publicat: 01 apr. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă