Cum și-a cerut Daniel Pavel iubita în căsătorie! Ce romantic este Domnul Dan!

Publicat: 16 oct. 2023, 12:41 Autor: Dora Bazavan Vedete

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, și-a luat inima în dinți și și-a cerut de soție frumoasa iubită, pe Ana Maria Pop. S-a întâmplat într-o barcă. În timp ce amândoi erau la o plimbare romantică pe lacul Herăstrău, chiar pe data de 4 octombrie.  

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an de zile iar recent, chiar în podcastul Vorba lu’ Jorge, Daniel Pavel i-a mărturisit artistului că se simte pregătit să își trăiască viața întreagă alături de iubita sa, Ana, și o vede ca fiind soția lui. Chiar în acest weekend amândoi au postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu cererea în căsătorie care a avut loc oficial la începutul lunii octombrie și a fost cu adevărat romantică.

Cum și-a cerut Daniel Pavel iubita în căsătorie!

„POV Daniel: O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie

Dau la rame, deh, marinaru’ e om și el și la momentul oportun  cap compas  cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri  și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană  și …torpedo „in the water of our”.
Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget.
Asta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți”, povestește Domnul Dan.

Iubita prezentatorului TV era fascinată de plimbarea cu barca, de peisaj și de vata de zahăr pe care și-a luat-o special pentru această plimbare dar la un moment dat s-a trezit cu o cerere în căsătorie și un inel pe deget, exact așa cum l-a visat.

Ce romantic este Domnul Dan!

„POV Ana: Și eu care credeam că e doar o plimbare cu barca…(nu că asta ar fi puțin, tot ce vine din iubire reprezintă mult, mult de tot în economia vieții). Dar chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos, totul, chiar atunci.

EL, Danielul meu, cuvintele lui, emoția. Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvântarea Domnului, pentru noi!  De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte. Vouă, celor cu care împărtășim această bucurie, să vi se întoarcă gândurile înmiit!”, a povestit, emoționată și iubita lui Daniel Pavel.

Acum, cei doi au o nuntă de organizat și o viață înainte de trăit împreună. Și nu mai e un secret pentru nimeni că își doresc copii împreună! Dacă se poate, chiar o fetiță!

„Primesc videoclipuri de la Daniel cu bebelușe frumoase, cumva cred că undeva în Univers, cândva…Toate la timpul lor! Mie mi-ar plăcea să fie o fetiță! Dacă e băiat, să fie băiat!”, a declarat, zâmbitoare și încrezătoare, viitoarea soție a Domnului Dan, tot la „Vorba lu’ Jorge”.

Publicat: 16 oct. 2023, 12:41 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă