EXCLUSIV | Semnificația zilei în care s-au căsătorit Daniel și Ana Maria Pavel: “Verighetele au un mesaj special și sunt făcute de mâna noastră” + A tăiat tortul cu sabia

Publicat: 09 iun. 2024, 01:19 Autor: Andreea Archip Vedete

Prezentatorul Survivor, Daniel Pavel, și aleasa inimii lui, Ana Maria Pop, au devenit oficial soț și soție astăzi. Cununia civilă a avut loc pe malul lacului Snagov și a fost emoționantă, amândoi având lacrimi de bucurie. Înainte de cununia religioasă, mirii au oferit un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, mărturisindu-ne că nu au ales întâmplător data de 8 iunie, care simbolizează infinitul și care a fost inscripționat pe verighete alături de numele lor. Îi așteaptă o viață de miere împreună, după cum ne-a mărturisit domnul Dan.

Daniel Pavel este născut pe 8 septembrie, pe 8 septembrie s-au cunoscut și tot pe 8 septembrie este și Sfânta Maria, onomastica Anei Maria. Așa că au mizat pe 8 iunie pentru căsătoria civilă, dar și religioasă, 8 simbolizând și infinitul, respectiv iubirea infinită care îi leagă.

Felicitări, doamna Pavel! Cum a început ziua?

A început cu trezire devreme, apoi make-up, păr, retușuri, după aceea îmbrăcat, poze, interviuri pentru Geta Ungurean – organizatoarea nunții. Apoi a fost o explozie de emoție pe ponton, la cununia civilă.

Am înțeles că Daniel nu a avut voie să te vadă în rochie de mireasă până la acel moment.

Da, m-a văzut când coboram scările către ponton, cu lacrimi în ochi amândoi, de bucurie totală.

Ana Maria Pavel: “Verighetele sunt topite de noi, modelate de noi. Sunt inscripționate Ana & Daniel dublu infinit”

Cum ai gândit cele 3 rochii de mireasă?

Toate sunt marca Otilia Brăiloiu, pe care o pup și o salut, din păcate, nu poate fi alături de noi azi. E prietena mea de mulți ani. Prima rochie este gândită pentru ponton, barcă, Stare Civilă. E foarte ușoară și lejeră.  După care la biserică va fi o rochie cu trenă, cu spatele gol, foarte amplă și cu o trenă extrem de lungă. Vreau să mă desfășor, să pot să dansez,  așa că a treia rochie va fi după tort și este puțin transparentă, o să vedeți!

Verighetele cum sunt? Au un mesaj special inscripționat pe interior?

Da, verighetele au un mesaj special și sunt făcute de mâna noastră până la un moment dat, până la finisajul suprem. Sunt topite de noi, modelate de noi și chiar final touch l-au dat bijutierii, desigur. Sunt o combinație de aur alb și galben, să meargă cu inelul meu de logodnă. Sunt inscripționate Ana & Daniel dublu infinit.

Ana Maria Pavel: “Ne dorim foarte mult un bebeluș, o fetiță în special”

Nici data nunții nu este aleasă întâmplător, pentru că voi v-ați cunoscut într-o zi de 8.

Ne-am cunoscut într-o zi de 8, la o petrecere, e adevărat, am păstrat 8, plus că e ziua lui Daniel, plus că e Sfânta Maria, este în sufletul nostru, o să fie pe veci așa. Iubire infinită, avem și tatuajele.

Legat de mărirea familiei, ai vreun anunț?

După cum vezi, nu am niciun anunț, dar ne dorim foarte mult un bebeluș, o fetiță în special, dar fie ce o fi, însă nu ne grăbim chiar acum cu asta. Sper să se întâmple anul ăsta cândva.

Daniel Pavel: “Avem două perechi de nași, așa am înțeles că e în Ardeal”

Felicitări, domnu’ Dan! Cum se simți în această zi cu evenimente pe bandă rulantă?

Chiar pe bandă rulantă! În momentul ăsta chiar pot să spun că este absolut adrenalină la maximum. Emoția s-a mai disipat. De aici plec direct la cununia religioasă. Și momentul acela, dacă nu am plâns total și complet la civilă, ăsta va fi la religioasă!

Cine sunt părinții voștri spirituali?

Nașii sunt Narcisa și Călin Mocanu, Mihaela și Dan Buleandră. Sunt două perechi modele ca și părinții Anei, ca și părinții mei, când mama era în viață, oameni care lucrează în domenii creative, în administrația centrală, oameni care își doresc foarte mult să ne îndrume și eu le mulțumesc foarte mult că au acceptat.  Avem două perechi de nași, așa am înțeles că e în Ardeal.

Cine pe cine calcă în biserică?

Am primit instrucțiuni că mireasa ar dori să fie călcată, dar asta sună foarte ciudat. Am să încerc foarte discret așa să calc. E un obicei, îi înțeleg semnificația, dar mai degrabă cel cu mâna, să țin mâna așa, ancoră să îi dau tărie. Mai degrabă acesta va fi obiceiul pe care voi simți să-l ofer. Și uite că nu plouă încă!

Daniel Pavel despre luna de miere: “Cred că se va concretiza într-un traseu de miere. De miere oricum va fi viața”

Ce planuri aveți în ceea ce privește luna de miere?

Nu am stabilit-o încă. Însă ne gândim că, cel mai probabil, la dorința mare a Anei să vadă America, și eu la fel, în Dominicană că o vedem foarte aproape,  suntem foarte aproape de Puerto Rico, dorința asta cred că se va împlini. Cred că se va concretiza într-un traseu de miere. De miere va fi oricum viața.

O lună întreagă alocați pentru America?

Nu, că nu avem timp, dar, cel mai probabil, 2 săptămâni da!

Fiul tău nu îți este alături fizic.

Băiatul meu are examen la Drept. M-a sunat, am stat de vorbă, mi-a spus: sunt cu tine acolo! Mi-a spus cât de important este momentul pentru mine. Am știut întotdeauna că ei, copiii, vin ca ghizi pentru noi, suntem și noi pentru ei maeștri. Băiatul meu, Antoniu Contantin știe foarte bine să mă ghideze.

Ana va schimba trei rochii de mireasă. Tu câte costume vei avea?

Acesta este costumul de la cununia civilă – ofițer de marină, o replică de la Tudor Tailor, și chiar mi-am dorit să am de la ei, deci efectiv m-au sfătuit cap – coadă. Și apoi costumul de ceremonie va fi un smoking. Eu am două costume, Anuța are 3 rochii.

Daniel Pavel va tăia tortul cu sabia de pirat

Cine va anima petrecerea? Jorge este unul dintre artiști.

Jorge este clar, Dirty Nano, undeva după miezul nopții, vine și Giulia cu Vlad Huidu, o să vină la un moment dat în noapte, avem și muzică populară autentică, Aurel Tămaș și Anda Horoba din Maramureș, ea a fost finalistă la Vedeta Populară, și Ghiță de la Cluj, prietenul nostru Claudiu Ferko. Deci muzică populară autentică, muzică modernă, muzică machidonească – aromână și muzică de DJ-eală.

Totul câte etaje va avea?

Cred că trei etaje, dar sigur că primul etaj am să încerc și voi reuși să îl tai pentru invitații noștri cu o sabie de pirat. Sabia e a mea, e luată de la un muzeu din Austria, un muzeu care face replici de săbii, iar eu înainte de Survivor am știut că o să mă duc în Caraibe.

La anul așteptăm invitația la botez?

Da, invitația vine clar. Acum…no presure. Vă mulțumesc că sunteți aici.

Principalele momente de la căsătoria lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop

Cuplul a ales să își unească destinele într-o zi de 8, care are o semnificație specială pentru amândoi.

La petrecerea de nuntă au confirmat 385 de invitați. Zanni, câștigătorul Survivor, îi este alături domnului Dan, fiind prima nuntă la care participă.

Cununia Civilă a avut loc pe malul lacului Snagov și a fost încărcată de emoții. Ana Maria a preluat numele soțului, devenind astfel doamna Pavel. Domnu Dan și-a amintit de mama lui, pe care a pierdut-o în urmă cu 10 ani, ea purtând până atunci numele Pavel.

Ana Maria Pavel a purtat prima rochie de mireasă la cununia civilă. După ce au semnat actele, mirii au avut un curcubeu de artificii și au plecat cu barca pe lacul Snagov.

Buchetul miresei a fost realizat din bujori roz.

Ceremonia religioasă a fost de asemenea emoționantă. A fost momentul în care doamna Pavel a purtat cea de-a doua rochie de mireasă, model sirenă, cu o trenă impresionantă.

Cuplul a avut două perechi de nași, așa cum se obișnuiește în Ardeal, de unde provine mireasa.

Aranjamentele la mese au fost pe bază de hortensii și bujori.

Din meniu nu au lipsit tradiționalele sărmăluțe în foi de viță

Jorge, fost concurent Survivor, participă la nunta lui Daniel Pavel. El a venit împreună cu soția sa, Ramona, și fiul lor. Jorge se numără printre artiștii care va cânta la petrecere.

Publicat: 09 iun. 2024, 01:19 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×