EXCLUSIV | Daniel Pavel, detalii exclusive despre un nou sezon „Survivor” și despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „E de urmărit Răzvan Botezatu”

Publicat: 03 sept. 2022, 10:20 Autor: Dora Bazavan Vedete

Daniel Pavel detalii exclusive despre un nou sezon Survivor. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, este pe val.

Îi merge bine din toate punctele de vedere, atât pe plan personal cât și profesional și ne-a mărturist exclusiv pentru Ciao.ro că va fi cu ochii pe “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, show-ul de televiziune de la ProTV care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor.

Așa că la lansarea grilei de toamnă de la ProTV, Daniel Pavel sau Domnul Dan, cum îi spun concurenții de la Survivor, a fost cu ochii în două părți. S-a concentrat atât pe prezentarea grilei de toamnă de la ProTV, cât și pe iubita lui, Ana Maria, care l-a însoțit la eveniment. Ce ne-a povestit însă Domnul Dan pentru Ciao.ro, aflați imediat, din interviul de mai jos!

Ce face domnul Dan, acum pentru toamnă? Ce ne pregătește? O să urmărească show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici?”

Da, total, pentru că în integralitate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” este echipa care realizează și „Survivor”, în parteneriat cu noi, cu ProTV. O să mă uit și vreau să văd până unde au dus limitele când formatul arată așa, e un format care, Doamne, solicită foarte mult din capacitatea omului de a mânca foarte mult, în timp ce la Survivor e pe dos! Acolo mănânci ce ai și ce câștigi! O să mă uit iar în ceea ce mă privește pregătesc proiecte noi în online, de fapt un proiect care mă plasează pe aceeași zonă de povestitor epic, să spunem, de povești, atât.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

Daniel Pavel detalii exclusive despre un nou sezon Survivor

Pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe ce concurent vedetă mizezi?

Trebuie să mărturisesc că am văzut mai mult acum, în angrenajul de promo-uri. Foarte bine stau fetele, cam ca de obicei la Survivor. Giani Kiriță e surpriza plăcută, că e acolo, e omul junglei, știe. E de urmărit Răzvan Botezatu de văzut ce anduranță și rezistență are.

Ne pregătești un nou sezon Survivor?

Da! Time line-urile vor fi comunicate în toamnă, cel mai probabil ne așezăm cam cum am fost până acum, dar  mai multe detalii putem dezvălui când se apropie.

Și pe partea personală?

Pe partea personală am cimentat relația cu Ana Maria. Ne-am cunoscut anul trecut, a fost o prietenie care a migrat ușor-ușor, chiar cu pași foarte ponderați, așa, către iubire, și acum suntem într-o relație amoroasă.

Care se îndreaptă către….

Care se îndreaptă exact unde trebuie să fie! Deocamdată prioritatea e Survivor, proiectele de televiziune și apoi vedem, dar oricum, consolidăm!

Publicat: 03 sept. 2022, 10:20 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă