Adevărul despre banii pe care îi câştigă concurenţii în show-urile de la ProTV şi Antena 1: „Depinde cum se negociază și ce vedetă de calibru e”

Publicat: 16 nov. 2023, 15:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Proiectele realizate de-a lungul timpului de posturile ProTV şi Antena 1 s-au bucurat de un real succes pe micile ecrane. Multe vedete din România au acceptat provocările emisiunilor precum Survivor România, Sunt celebru, scoate-mă de aici! sau America Express, iar Mihai Trăistariu se numără printre acestea. În cadrul unui interviu mai vechi, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre banii pe care i-a primit în urma participării. 

În 2015, Mihai Trăistariu şi-a făcut curaj şi a acceptat să participe la Sunt celebru, scoate-mă de aici, un reality show în care mai mulți concurenți faimoși încearcă să supraviețuiască fără confortul de acasă şi se luptă pentru a fi încoronați ca „Regele” sau Regina junglei”.

Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care îi câştigă concurenţii în show-urile de la ProTV şi Antena 1

Mihai Trăistariu: „Nu se oferă o sumă fixă de la început”

În cadrul unui interviu mai vechi, artistul a explicat că a fost ofertat și pentru Asia Express, însă contractul nu s-a finalizat. În ceea ce priveşte onorariile concurenţilor, cântăreţul spune că aceştia pot să primească între 1.500 și 2.500 de euro pe ediție.

În altă ordine de idei, el a mai precizat că fiecare participant își negociază contractul pe cont propriu.

„La America Express nu m-au ofertat, la Asia Express m-au ofertat. Eu știu, de exemplu, când am fost în junglă, căci asta înseamnă peste tot, că te plătesc pentru fiecare ediție în care reziști să rămâi în competiție. Nu se oferă o sumă fixă, de la început. Ei zic că, dacă reziști 7 ediții iei 7 x 1.500 de euro, nu chiar câte 2.500 de euro pentru o ediție. Depinde cum se negociază și ce vedetă de calibru e.

Dacă îl iei pe Cătălin Botezatu, da, trebuie să îi dai 2.500 de euro pentru o emisiune. Dar dacă iei o vedetă mai micuță, gen Nicole Cherry, merge și cu 1.500 de euro. Așa e și la concursul «Splash! Vedete la apă», pentru fiecare emisiune în care reziști. Deci, vedetele mari iau cam 2.500 de euro, pentru o emisiune, iar astea mai micuțe iau cam 1.500 de euro, pentru fiecare emisiune”, spune Mihai Trăistariu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 16 nov. 2023, 15:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă