Daniel Pavel, corespondență din mijlocul celui mai dur reality-show din România! ”Simt o conexiune puternică cu pământul, cu jungla!”

Publicat: 23 ian. 2022, 19:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care ne-a dezvăluit cum au fost primele două săptămâni în Dominicana.

Reporter: Au trecut două săptămâni de când ai revenit în Republica Dominicană. Spune-ne puțin cum a fost readaptarea.

Daniel Pavel de la Survivor: „De la doamna care vinde papaya și mango până la portarii complexului în care locuiesc, toată lumea s-a bucurat să mă vadă”

Daniel Pavel: Readaptarea ține de zona în care filmăm Survivor România deoarece este și junglă, dar ai și parte de râu, de mare. Întreaga readaptare s-a produs foarte rapid pentru că-mi doream mult să mă întorc. Simt că sunt parte din nisipul dominican, îmi seamănă foarte mult cu nisipul și curtea casei bunicilor mei din cartierul Antiaeriană din București, din prelungirea Ghencea. Simt o conexiune puternică cu pământul, cu jungla.

Reporter: Zi-ne sincer. Ai învățat toate drumurile, cunoști toți oamenii din zona filmărilor?

„Eu nu am zburat niciodată cu elicopterul”

Daniel Pavel: Chiar dacă în echipă sunt câteva persoane noi, în afara platourilor de filmare, de la doamna care vinde papaya și mango până la portarii complexului în care locuiesc, toată lumea s-a bucurat să mă vadă și sentimentul a fost reciproc. Sunt un vorbăreț și îmi place să le aud poveștile, să descopăr oamenii, așa că mă bucur de fiecare zi aici.

Reporter: Prima ediție a noului sezon a adus un început de senzație. Ne povestești cum l-ai trăit tu?

Daniel Pavel: În momentul în care făceam planul emisiunii de deschidere și am aflat că vom folosi un elicopter, m-am gândit așa: ”Eu nu am zburat niciodată cu elicopterul”. Iar dacă celor de acasă li s-a părut că nu a fost nicio problemă… așa a fost! M-am simțit în elementul meu, ca și cum făcusem asta o bună bucată din viață.

A fost un sentiment puternic pentru noi toți: concurenți, echipă de producție. Revenirea acestui show a însemnat pentru fiecare dintre noi șansa de a face ceva și mai memorabil, de a aduce ceva nou chiar și acolo unde oamenii credeau că nu mai putem inova. Energia de a spune ”Începe Survivor România” este de neînlocuit. Cred că mesajul a ajuns la oameni și asta contează cel mai mult.

Reporter: Știm că atât timp cât filmezi ești 100% concentrat la filmări. Îți faci timp și de telefoane cu familia și cei apropiați?

Daniel Pavel de la Survivor: „O experiență de genul Survivor, privarea de viețile sociale este una dintre cele mai dificile provocări”

Daniel Pavel: Am învățat anul trecut cât de mult contează să îți faci timp. De foarte multe ori în viețile noastre uităm să dăm acele telefoanele, părinților, oamenilor din grupul nostru social, iar o experiență de genul Survivor, privarea de viețile sociale este una dintre cele mai dificile provocări.

Eu am învățat să-mi fac acest obicei. Există o celulă de timp în care deși nu vorbim despre show, găsesc o mică povestioară pentru cei de acasă, în funcție de persoana cu care vorbesc: sora mea, băiatul meu (care tocmai a împlinit 17 ani pe 17 ianuarie). Îmi găsesc timp și spațiu mental.

Reporter: Un mesaj pentru cititorii ciao.ro care urmăresc Survivor!

Daniel Pavel, mesaj din Dominicană pentru cititorii CIAO.RO!

Daniel Pavel: Cititorilor ciao.ro le mulțumesc foarte mult pentru atenția lor. Ne măgulește fiecare detaliu pe care-l observă și până la imaginea de ansamblu, de la muzică la transformările concurenților din fiecare ediție.

Mesajul meu este acela de a nu uita să învățăm, inclusiv din erori și înfrângeri. Învățăm din căderi. Sub ochii mei au fost înfrângerile și victoriile, așa că cititorilor CIAO le transmit că fiecare înfrângere este o lecție! Și îi invit să descopere lecțiile pe care și le însușesc concurenții cu fiecare ediție. Mereu va exista câte o lecție de viață de care se vor bucura.

Foto: PR Pro TV

Publicat: 23 ian. 2022, 19:47 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă