EXCLUSIV | Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, oprit pe stradă de oameni: “Mă strigă Domnu’ Dan. Mi se reproșează că…”

Publicat: 15 nov. 2022, 20:16 Autor: G. M. Vedete

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, emisiunea de la Pro Tv, se pregătește de plecarea în Republica Dominicană pentru următorul sezon al celebrului show.

Prezentatorul este foarte implicat în proiectul pe care-l prezintă și, deși stă plecat atâtea luni, departe de casă și familie, adoră ceea ce face.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor: „Urmează un nou sezon de adrenalină”

Și acum, la câteva luni după ce s-a încheiat sezonul Survivor, Daniel Pavel este oprit pe stradă de oameni care îl felicită sau care îl trag la răspundere, după cum ne-a declarat recent la Gala Radar de Media unde a fost prezent alături de iubita lui.

Te întorci în Dominicană?

Da, acesta ar fi planul. Ne întoarcem pentru urmează un nou sezon de adrenalină, trebuie oferim… se cere, cum s-ar spune.

Când ajungi în Dominicanăajungi trăiești în metafora supraviețuirii.

Dar pot spune am un ritm al viețiiîntre Viena, unde este băiatul meu și București. Adică trăiesc între două orașe. E ok.

Daniel Pavel, oprit pe stradă: „Unii îmi spun țin cu Faimoșii, alții țin cu Războinicii”

Spune-mi, te strigă oamenii pe stradă “Domnu’ Dan”?

Da, strigă “Domnu’ Danși chiar bucur este așa pentru dincolo de asta…e bucuria noastră, bucuria de a împărtăși cu fanii noștri. Noi, echipa, ne simțim onorată oamenii ne-au integrat în viețile lor.

Ți s-a întâmplat ca unii din cei care te opresc pe stradă să-ți reproșeze ceva?

Da. Unii îmi spun țin cu Faimoșii, alții țin cu Războinicii….Și sunt atât de egale cele două încât se anulează. Evident, țin cu Survivor.

Au început înscrierile pentru Survivor 2023. Daniel Pavel: „E cu acum sau niciodată!”

Competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului este tot mai aproape de revenire. Până la noul sezon, curajoșii care vor lua startul sunt așteptați la casting, după ce vor completa formularul disponibil pe site.

Națiune Survivor România, pentru următorul sezon al show-ului tău de spirit tare și suflet mare a venit momentul să-ți spun: e cu acum sau niciodată! Dacă vrei să convertești adrenalina unică de spectator în șansa reală de jucător în arena dominicană, Survivor are pentru tine casting-ul mai mult decât deschis. Aplică AICI pe survivor.protv.ro, că ne vedem ACOLO, la Survivor România”, declară Daniel Pavel, prezentatorul celui mai puternic format din lume.

Publicat: 15 nov. 2022, 20:16 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă
×