Imagini incredibile! O mama naste in masina in drum spre maternitate si isi scoate singura bebelusul in timp ce ceilalti 3 copii din spate filmau! VIDEO

Publicat: 31 May. 2019, 11:14 Viral

9 milioane de oameni au vazut imaginile astea si toti au ramas cu gura cascata cand au vazut exact cum iese bebelusul in timp ce femeia era in masina spre maternitate.

O mama naste in masina in drum spre maternitate! Isi tine singura copilul! Imaginile de-a dreptul uluitoare au fost filmate in SUA in Nevada acolo unde o familie intreaga mergea cu mama gravida la ultimul control inainte de nastere cand s-a intamplat minunea.

Rudy Naper a nascut cel de-al patrulea copil al ei in masina in drum spre maternitate cand mergea la ultimul consult. I-a spus sotului ca este pe cale sa nasca si ca are contractii puternice, dar n-au mai ajuns la spital. In timp ce ea statea pe scaunul din fata si se pregatea sa nasca in spate ceilalti trei copii ai familiei filmau intreaga scena si tipau plini de umiri si de emotii.

O mama naste in masina in drum spre maternitate

Imaginile au fost vazute pana acum de peste 9 milioane de oameni iar miracolul nasterii unui bebelus este cu atat mai spectaculos cu cat se intampla intr-o situatie total neprevazuta.

Tatal care conducea cat putea de repede spre maternitate si-a dat seama ca nu va mai ajunge la spital si in timp ce conducea i-a dat si o mana de ajutor sotiei lui pentru a o ajuta sa nasca.

La inceputul filmuletului barbatul incearca sa o linisteasca pe femeie si sa o mangaie ca sa se relaxeze, dar intra total in panica atunci cand sotia lui ii spune: „Mike iese copilul”, tot ce a putut sa faca barbatul a fost sa nege si sa incerce sa o linisteasca, dar apoi si-a dat seama ca lucrurile sunt mult mai serioase de atat.

Imediat dupa ce au ajuns la maternitate totul a fost normal si medicii au preluat-o pe mama cu tot cu copilul si i-au scos in afara orcarui pericol. Imediat dupa ce filmuletul a ajuns pe Facebook intreaga familie a devenit celebra iar acum milioane de oameni vor sa-i ajute.

Deja au pornit o campanie de strangere de fonduri prin care doresc sa cumpere familie o dubita cu care sa se poata deplasa in singuranta toti cei 6 membrii ai familiei.

„Imediat dupa ce am ajuns la spital si ne-am spus rugaciunile si ne-am asigurat ca totul este ok ne-am dat seama ce tocmai s-a intamplat. Sotul meu avea pe Facebook 150.000 de notificari si ne-am dat seama ca ceva impresionant era pe cale sa se intample” a declarat Rudy Naper, mama fetitei.

Publicat: 31 May. 2019, 11:14 Viral
Pe aceeași temă