Mândria unei mame din Suceava. Fiul ei a devenit director în școala unde a lucrat ca femeie de serviciu ca să-l țină în facultate

Publicat: 16 iun. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa News
Mândria unei mame din Suceava. Fiul ei a devenit director în școala unde a lucrat ca femeie de serviciu ca să-l țină în facultate

Mândria unei mame din Suceava. Elena Negru este o femeie din Suceava, mamă a trei copii, pentru care educația copiilor a fost cea mai mare prioritate, indiferent de situația financiară cu care se confrunta.

Femeia lucrează de ani buni ca femeie de serviciu la școala din comuna Bilca, județul Suceava. Și mărturisește că doar așa a reușit să-și ajute copiii, să-i susțină financiar în perioada în care și-au urmat studiile.

Mândria unei mame din Suceava. Fiul ei a devenit director în școala unde a lucrat ca femeie de serviciu

Astăzi, privește cu mândrie în urmă la tot efortul depus și știe că a meritat. Fiul ei cel mare este actualul director al școlii unde ea lucrează și acum ca femeie de serviciu. De altfel, educația a ocupat mereu un loc important pentru ea, scrie demamici.ro.

Elena Negru a fost premianta clasei în liceu. Și-a dorit să se facă învățătoare, însă a renunțat la acest vis după ce s-a căsătorit.

A devenit mamă a trei copii, fiecare la casele lor și absolvenți de facultate. Fiul cel mare a ajuns să conducă unitatea de învățământ pe care a frecventat-o încă de când era un copil și unde mama lui a muncit ca să-i poată plăti o facultate.

„Când cei doi copii mai mari au intrat la facultate, în 2007, m-am angajat aici ca femeie de serviciu. Era el, care acum e directorul școlii, mai am o fată care e profesoară de engleză la Solca și după 11 ani, a mai apărut o fată, care e consilier de probațiune la Suceava.

I-am ajutat pe cei doi, apoi am ajutat-o pe cea mică.

Eu am rămas în continuare aici, am vrut să-mi fac anii de pensie.”

Directorul școlii din Bilca, mândru și el de mama lui: „Da, mama mea este femeie de serviciu”

Școala Gimnazială „George Tofan”, din comuna Bilca, județul Suceava, este un loc cu amintiri aparte pentru actualul director al instituției.

„Da, în această școală am învățat și eu. Am ținut enorm la această școală pentru că aici am citit, am scris prima dată. Da, mama mea este femeie de serviciu și cu banii puțini câștigați aici m-a ținut în școli.

Am făcut liceul, am făcut Facultatea de Istorie-Geografie la Suceava, ca specializare sunt profesor de istorie și geografie. Sunt director de 13 ani și anii totali de învățământ sunt 22.

Nu numai mama lucrează în școală. Și soția este alături de mine, și ea s-a implicat în foarte multe acțiuni, în special în plan artistic.”, a declarat directorul Costică Negru, potrivit intermediatv.ro.

Publicat: 16 iun. 2024, 11:00 Autor: Soare Raisa News
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×