EXCLUSIV | Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, independentă la 22 de ani! De ce refuză banii tatălui ei: „Mai am multe de învățat de la viață”

Publicat: 24 iun. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, este pe picioarele ei la cei 22 de ani pe care i-a împlinit recent! Fiica artistului este influencer, face bani din campanii dar și-a lansat și propria afacere cu lumânări decorative, împreună cu iubitul ei. Ciao.ro a aflat mai multe detalii despre acest lucru chiar de la Carmina Vârciu dar și cât de mult își dorește ea să își vadă tatăl mai des!

Carmina, ai împlinit recent 22 de ani! Ce îți dorești de acum încolo pentru tine și cum te-a prins această vârstă?

Mulțumesc de întrebare, pot să spun că am așteptat mult vârsta asta având în vedere că 22 e numărul meu norocos, și vă mai pot spune că m-a prins în cea mai bună perioadă a vieții mele.

Cât de mulțumită ești de ceea ce ai realizat până acum?

Mai am multe de învățat de la viață, în fiecare zi învăț ceva sau mă perfecționez, dar sunt mândră de mine că am trecut cu brio prin toate momentele mai puțin plăcute de la viață, și că am reușit să mă ridic și să devin o variantă mult mai bună a mea.

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, independentă la 22 de ani!

Ți-ai făcut o afacere cu iubitul tău. Este vorba despre niște lumânări decorative! Cum merge și cât de mult îți place ceea ce faci acum?

Afacerea „DCcandlesandmore”, este probabil una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Sunt atât de mândră de ce am realizat în niciun an de când am început. Prin afacerea asta am învățat multe despre mine. Am descoperit cât de creativă și răbdătoare pot să fiu.

Cum ți-a venit această idee și cât de mult ai studiat piața până te-ai decis să lansezi propria ta linie de lumânări?

Sincer, când am început nu știam nimic. Știam doar că eu ador lumânările de când mă știu, ador să îmi aprind lumânări prin casă ca să schimbe cumva atmosfera, dar nu mă satisfăcea niciuna. Așa că, pe lângă faptul că mi-am dorit mereu să am un bussines al meu, am hotărât împreună cu prietenul meu să transform acest hobby, într-o afacere de succes.

Cât de bine te sincronizezi în zona asta de business cu iubitul tău? Ați avut și opinii diferite?

Am avut mare noroc cu el și el cu mine. Cumva ne completăm și aici. Nu vreau să sune ciudat, dar așa este. Ideile noastre sunt foarte asemănătoare, cât și micile detalii care contează cel mai mult. Am avut noroc și cu părinții noștri care ne-au ajutat și ne-au susținut. Și le mulțumim pentru asta.

De cât timp sunteți împreună și cum vă completați amândoi?

Povestea noastră este una puțin mai complicată cu multe peripeții, dar relația este stabilă de 4 ani de zile, noi cunoscându-ne de aproape 8 ani, de pe vremea când eram încă în gimnaziu. Iar de atunci, din 2017, nu a reușit nimeni și nimic să îmi schimbe părerea și să îi ia locul din inima mea.

Știu că te atrage și zona de muzică și lucrezi aici intens împreună cu tatăl tău, Liviu Vârciu! Ce surprize ne pregătiți?

Zona de muzică m-a atras mereu cumva, dar am lăsat-o mai moale. Acum vreau să îmi dedic tot timpul afacerii noastre, pentru că nu o să facem doar lumânări. Urmează lucruri noi, superbe, pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi.

Carmina, independentă la 22 de ani!

Ce spune tatăl tău despre afacerea ta cu lumânări? Te susține? Le-a testat pe toate?

Atât tatălui meu cât și mamei mele, le-au plăcut ideea, m-au sfătuit în toate felurile posibile, și m-au sprijinit. Sunt de acord cu afacerea pentru că văd din partea mea multă muncă și multă ambiție să o ridic până la cel mai mare nivel. Și de asta ei cred în mine. Amândoi.

Cum te înțelegi cu frații tăi mai mici?

Nu ne-am mai văzut de multă vreme, dar văd când postează tată ceva cu ei, și nu îmi dau seama cât de repede a trecut timpul, și cât de mari s-au făcut.

Cât de mândru simți că este tatăl tău de tine în acest moment?

Eu îmi doresc ca părinții mei să fie cei mai mândri de mine. Și asta o să mă zbat să fac în continuare. Să îi fac mândri, simt că așa îmi pot arăta recunoștința. În special mamei mele care m-a crescut singură și  care a făcut eforturi și sacrificii nenumărate pentru mine.

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, independentă la 22 de ani! De ce refuză banii tatălui ei: „Mai am multe de învățat de la viață”

Cum ți-ar plăcea să decurgă relația voastră, tată-fiică, sau ce ți-ai dori să schimbi la ea?

Mi-aș dori să ne vedem mai des, dar uneori timpul nu ține cu noi. Încercăm să lucrăm la asta, iar eu de fiecare dată când vin în Bucureșți, nu ezit o secundă să trec pe la el sau să ne vedem prin oraș. Nu contează unde, doar să îl văd și să îl iau în brațe.

Dacă ar fi să-l descrii pe tatăl tău în maxim 5 cuvinte, care ar fi acelea?

Muncitor, amuzant, carismatic, inteligent și foarte chipeș. Cele mai potrivite caracteristici pentru el.

Cu cine semeni mai mult, cu mama sau cu tatăl tău și la ce anume, ce ai luat de la fiecare?

Mai nou, lumea îmi spune că semăn cu amândoi. Dar eu știu și simt din nefericire pentru mama, că sunt leită tata. Până și gesturile, comportamentul, cam tot. Cât de la mama, am luat sexul și părul lung și sănătos. Mi-aș fi dorit să iau mai multe de la ea, pentru că e o femeie plină de calități, dar ce să fac dacă doar atât s-a putut.

Publicat: 24 iun. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×