Afacere Laura Dinca. Cu ce se ocupa iubita lui Cristi Boureanu: ‘A fost ideea lui si talentul meu!’

Publicat: 16 Apr. 2019, 16:28 News 3

Chiar daca este foarte tanara, iubita lui Cristi Boureanu are deja propria ei afacere.

Afacere Laura Dinca. Frumosa blondina invata repede si n-a mai asteptat ca sa se puna pe treaba. Se poate mandri cu faptul ca la 23 de ani are propria ei afacere.

Astfel ca iubita lui Cristi Boureanu are un brand de rochii, de care este tare mandra, deschizandu-si primul ei showroom. Recunoaste ca fara partenerul ei de viata nu ar fi reusit acest lucru.

Chiar Cristi a venit cu ideea si a imulsionat-o pentru a face ceea ce isi doreste cu atata ardoare, fiindu-i alaturi pas cu pas. Laura a recunoscut pentru perfecte.ro ca aceasta afacere i se datoreaza iubitului ei.

Afacere Laura Dinca

Afacere Laura Dinca

„A fost ideea lui și talentul meu! Cristian m-a susținut și m-a ajutat să scot prima mea colecție, chiar dacă fizic nu a putut să fie lângă mine, fără el nu aveam curaj! Și îi mulțumesc!

Sunt de ceva timp în acest domeniu (cam de 2 ani) și îmi place ceea ce fac… Eu mă ocup de partea creativă. Showroom-ul nostru se află în Dorobanți, unde avem și un vintage și comercializăm numai produse de brand”, a spus Laura Dinca, potrivit Libertatea.

Daca despre trecutul amoros al Laurei nu se stie mare lucru, Cristi Boureanu este deja trecut prin viata, avand doua casatorii si divorturi la activ. Barbatul, in varsta de 46 de ani, a fost casatorit cu Valentina Pelinel, iar inaintea acesteia cu Irina Boureanu, cea din urma daruindu-o o fiica, pe Ioana.

Publicat: 16 Apr. 2019, 16:28 News 3
Pe aceeași temă