EXCLUSIV | Adevărul despre divorțul „Reginei Întunericului”! Gabriela Lucuțar face lumină: „Nu am regretat niciodată nimic în viața asta!”

Publicat: 29 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Divorțul Gabrielei Lucuțar ține primele pagini și este de mare interes. Supranumită „Regina Întunericului”, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” și una dintre cele mai bune prietene ale Anamariei Prodan, s-a separat de soțul ei după 20 de ani de căsnicie. Ea a rămas cu copiii și cu afacerea, firma de pompe funebre care îi aduce bani, iar el cu casa în care au locuit. S-a vorbit că s-ar fi despărțit de la bani iar suma la care se ridică averea lor ar fi de 2,7 milioane de euro însă în interviul pentru Ciao.ro, Gabriela Lucuțar a povestit că nu există nici pe departe o astfel de sumă!

Ce anume nu este adevărat din ceea ce s-a scris despre divorț?

În primul rând nu am divorțat în cauza banilor, nu au fost bani implicați aici! Nu este nimic adevărat din tot ceea ce se speculează legat de sume. Nu sunt nici vreo bogătașă, nu am fost niciodată. Nu există această sumă de bani de 2,7 milioane de euro!

Divorțul s-a terminat acum, ați rămas cu copiii și cu afacerea!

Divorțul s-a finalizat și e simplu. Eu am rămas cu firma și el a rămas cu casa și gata! Nu am mai rezonat, am vrut să  punem punct căsniciei. Eu mi-am dorit altceva, el și-a dorit altceva. Dacă doi oameni nu se mai înțeleg și nu se mai iubesc sau în momentul ăla așa consideră ei că nu mai este nicio legătură sentimentală, divorțează!

Ne creștem copiii în continuare, copiii cresc frumos, sunt la mine, normal. Copiii trebuie să  rămână la mamă.

Copiii sunt afectați de divorț?

Care copil nu ar fi afectat de un divorț, dacă își iubește ambii părinți. Noi, ca și adulți, până să constatăm că nu mai putem să continuăm căsnicia aceasta ne-am comportat ca soț și soție și a fost totul bine până la un moment dat. Nu suntem nici primii, nici ultimii care divorțăm. Copiii, sunt convinsă că sunt afectați, nu îi simt, dar niciun copil nu este fericit atunci când părinții divorțează. Copiii își iubesc ambii părinți în egală măsură. N-am avut nimic de comentat pe aspectul acesta. Nu a acordat nici el  prea mult timp și poate nici eu, așa a fost să fie, să trebuiască să muncim.

Sunteți mulțumită că ați rămas cu afacerea!

Sunt mulțumită că o să am cu ce să îmi cresc copiii! Firma asta este tot că ce îmi doresc. Copiii și firma, e afacerea mea și trebuie să muncesc, doar nu o să mă duc să mă angajez undeva.

Aveți vreun regret cu privire la căsnicie, la divorț? Vă doreați să încercați mai mult?

La momentul acesta este foarte proaspăt tot și eu, în viața asta nu am regretat nicodată nimic. Dacă am luat o decizie, consider că este decizia mea, că a fost bună, că n-a fost bună este fix decizia mea, mi-am asumat-o, mi-o asum și nu știu pe viitor dacă voi avea regrete. La momentul acesta nu am niciun regret.

Sunteți destul de ocupată cu evenimentele …

Nu am atât de multe evenimente, chiar nu am! Având 3 copii, categoric că tot timpul meu este ocupat. Du-i la școală, i-ai de la școală, du-i la meditații, la activități, între timp fac și o înmormântare, mă duc să  îmi fac și alte treburi personale și așa mai departe. Sunt un om ocupat, sunt o femeie activă, oricum nu sunt genul de femeie care să  stea degeaba! Nu mi-a plăcut niciodată să stau și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut. Așa am fost tot timpul, foarte activă!

Vă gândiți să vă luați un moment de respiro, o vacanță, dacă tot vor lua și copiii vacanță în iunie? Să uitați puțin de acest moment, să mergeți înainte…

Eu merg înainte, probabil că va trebui să duc și copiii undeva, aici, la noi, probabil că o să merg la o prietenă de-a mea acasă care are o proprietate la munte, să mă relaxez, să mă recreez, să se recreeze copiii, să îmi adun gândurile și să stau liniștită dacă îmi vor permite timpul și energia, dacă nu, fac ce am făcut și până acum!

 

Publicat: 29 mai 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×