Prima declaratie a mamei copilului care a murit in fosa septica. Cine este vinovatul

Publicat: 16 Apr. 2019, 15:12 Ciao.ro
Prima declaratie a mamei copilului care a murit in fosa septica. Cine este vinovatul

Un copil de trei ani a murit din Iasi a avut parte de o moarte infioratoare.

Baietelul a murit dupa ce a cazut in fosa septica a unei toalete din curtea scolii. Acesta venise impreuna cu fratele mai mare, si intr-o clipa de neatentie, copilul a disparut.

Tragedia s-a intamplat in curtea scolii din localitatea Buda, judetul Iasi, insa copilul era doar in vizita, prima si ultima de altfel. Copilul a fost disparut aproape doua ore, iar in momentul in care a fost gasit era deja mort.

Prima declaratie a mamei copilului care a murit in fosa septica

Prima declaratie a mamei copilului care a murit in fosa septica

S-a incercat resuscitarea lui timp de cateva minute, insa fara niciun succes. Mama acestuia este devastata si nu poate sa inteleaga cum s-a putut intampla asa ceva.

„L-am lăsat la şcoală. Pe la 9.30-10 îl căutau profesoarele, îl căuta învăţătoarea, îl căuta acolo la şcoală. O venit răspuns acasă dac-o venit acasă copilul şi-am spus că n-o venit acasă ca el de la şcoala normal nu pleca singur. N-o ştiut nimeni că copilul îi căzut în apă”, a spus mama baietelului, Elena Silica, potrivit stirileprotv.ro.

Mama a povestit ca baietelul planta copaci impreuna cu alti copii, insa dintr-o data a avut nevoie la baie, asa ca a cerut voie sa mearga la toaleta impreuna cu fratele sau. Intr-un moment de neatentie, este posibil ca baietelul sa fi alunecat si a cazut in fosa septica. O femeie de serviciun a gasit sapca copilului in preajma fosei, si asa a fost gasit micutul.

„Am fost sesizaţi prin la 112 cu privire la faptul că un copil de 3 ani ar fi căzut în fosa septică a unei şcoli din comună Brăeşti. Ulterior a fost declarat decesul acestuia şi s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă” a spus purtatorul de cuvant IPJ Iasi, Ioana Bustiuc, potrivit sursei citate.

Publicat: 16 Apr. 2019, 15:12 Ciao.ro
Pe aceeași temă