Rona Hartner, tratament cu citostatice. Vedeta sustine ca trupul ei nu va fi afectat de efecte secundare

Publicat: 16 apr. 2019, 13:59 Autor: Simona News 3

Dupa doar doua luni de la depistarea cancerului de colon, Rona Hartner a ajuns iar la spital.

Rona Hartner a trecut deja prin operatia de extirpare a unei tumori la colon, insa ghinionul nu a trecut, fiindca Rona a ajuns din nou pe masa de operatii pentru a i se monta un cateter sub piele si pentru a se incepe foarte repede primele ședinte de citostatice.

„Mi s-a detectat din cauza unei ocluzii intestinale un cancer pe colon, care era pitit foarte bine. Domnul doctor nu a ezitat și a tăiat acea stenoză, cancer, în fine, a trimis-o la analizat și am primit veștile după trei săptămâni și era într-adevăr cancer, era malignă.

Am plecat la un oncolog în Franța. Oncologul mi-a spus că nu mai e nicio zi de așteptat că trebuie să fac citostatice de prevenție timp de șase luni. De fapt, lângă această tumoare cancerigenă, mai erau încă cinci.

Rona Hartner, tratament cu citostatice

Rona Hartner, tratament cu citostatice

Cele cinci ganglioanele care erau exterioare tumorei inițiale pompau celule maligne în tot corpul. Eu credeam că sunt în faza 1 sau 2, dar sunt deja în faza trei a cancerului. Nu mai am de așteptat nicio secundă. Luni voi fi operată din nou ca să-mi pună un cateter sub piele să încep foarte repede primele ședințe de citostatice (…).

Nu mi-e frică de citostatice, le fac din două în două săptămâni (…) Acum ca să nu recidiveze în următorii cinci ani și să nu se instaleze metastază în trebuie să fac această chimioterapie preventivă, pentru ca toate celulele canceroase să fie radicate.

E cea mai simplă chimioterapie, fără efecte averse. Nu-mi pierd părul și nu slăbesc, mi-aș fi dorit eu să slăbesc un pic, dar nu slăbesc” , a declarat Rona Hartner, in cadrul emisunii Rai Da Buni, la Antena Stars, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Publicat: 16 apr. 2019, 13:59 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă