Finala Asia Express! Doar Ruby si iubitul si Oase si CRBL au mai ramas in competitie! Cine crezi ca va castiga? De ce au fost eliminati Cocuta si Bogdan?!

Publicat: 16 Apr. 2019, 12:24 News 3

In finala au mai ramas doar doua echipe iar Cocuta si Bogdan Boanta au fost eliminati dintr-o prostie dupa ce s-au certat enorm din cateva nimicuri.

Finala Asia Express! Doar Ruby si iubitul si Oase si CRBL au ramas in competitie! Asia Express a ajuns in runda finala unde doar doua echipe mai sunt calificate, cei care au ajuns pana aici sunt Ruby si iubitul ei si CRBL si Oase.

In ultima proba au fost eliminati Cocuta si Bogdan dupa ce au avut sanse sa castige proba, dar au ales sa se certe in schimb si au pierdut minute pretioase. Cei doi au pierdut timp pretios certandu-se pe directii si pe faptul ca Bogdan Boanta nu o crede pe Cocuta atunci cand ea obtine informatii de la localnici.

Cei doi concurenti imbracati in echipament de crichet au facut o scena in mijlocul strazii in care s-au certat minute in sir datorita tensiunii dintre ei. Certurile dintre ei au atins apogeul atunci cand Boanta a inceput sa injure si sa-si arunce rucsacul dupa ce Cocuta i-a spus ca ea a gasit toate masinile si ca ea face tot in echipa lor.

Dupa aproape 2 luni de competitie pentru prima data Boanta a explodat: „Tu faci tot, atunci fa-le, ia ca imi bag p&^%! Io nu am dreptul sa-mi spun parerea. Ma deranjeaza ca nu ai incredere in mine. Eu spun ca e bine sa mergem intr-o directie, nu incap bagajele aici, tu nu, nimic nu e bine. Nu-mi convine nimic, gata.”

Finala Asia Express! Doar Ruby si iubitul si Oase si CRBL au ramas in competitie!

Desi Cocuta a fost cea care a initiat aceasta cearta tot ea a fost si cea care la final a incercat sa-l impace pe coechipierul ei si totusi sa termine proba: „Dupa ce ca mi-e super rau si am zis acum cateva secunde ca de acum fac doar ce vrei tu si mi-e si super rau… Nu inteleg atitudinea asta!”

Invitati la Dan Capatos in emisiune cei doi au povestit ce s-a intamplat in realitate intre eie doi. „Noi in momentul cand ne-am certat chiar eram siguri ca suntem ultimii. Ne-am gandit ca nu mai aveam nicio sansa si am aflat ulterior ca eram chiar primii si cu tot cu cearta am ajuns la 3 minute dupa Ruby.” a spus Bogdan Boanta.

„Eram foarte obositi, eram foarte incarcati, eram de 2 luni acolo si am clacat. Cearta aia a venit in urma unei misiuni in care noi a trebuit sa gasim poza cu noi. Noi am cautat poza aia o ora si ceva. In ora aia noi am obosit foarte tare si ne-am enervat foarte rau, ne-am incarcat si am explodat.” a explicat si Cocuta modul in care au pierdut proba.

Publicat: 16 Apr. 2019, 12:24 News 3
Pe aceeași temă