Jojo si Stefan Banica Jr, facuti unul pentru altul! Vedeta s-a dat de gol!

Publicat: 16 Apr. 2019, 13:02 Vedete

Duminica, 21 aprilie, va avea loc premiera primului episod din serialul ”Liber ca pasărea cerului”. Telespectatorii asteapta cu nerabdare!

Jojo si Stefan Banica Jr, facuti unul pentru altul! Vedeta s-a dat de gol dupa filmarile pentru serial. Jojo o interpreteaza pe Stela, o femeie extrem de bogata si rafinata. Actrita a marturisit ca a fost extrem de emotionata sa dea nas in nas cu Stefan Banica Jr.

Cea mai noua productie Antena 1 se anunta un succes. Actorii care joaca in serialul Liber ca pasarea cerului sunt de top. Acestia au colaborat de minune pe platouri, intre ei formandu-se o chimie incredibila.

Jojo si Stefan Banica Jr, facuti unul pentru altul

„Ștefan este iconic din toate punctele de vedere. Întâlnirea noastră în fața camerelor a fost una pe care o așteapta întreaga echipă, pentru că dacă nu ne potriveam, personajele noastre nu puteau funcționa în economia serialului. Însă Răzvan Săvescu (n.n. regizorul filmului) a știut că suntem făcuți unul pentru celălalt în această poveste. Și așa a fost.

Ștefan e un actor și un artist cu o experiență atât de vastă încât trebuie să fii extrem de pregătit pentru întâlnirea cu el. E super star cu tot ceea ce presupune asta. Când se află pe un platou de filmare toate luminile sunt pe Ștefan, și pe bună dreptate. Am fost emoționată la prima întâlnire cu el și aveam toate motivele, deși Ștefan e un om cu care eu am comunicat ușor și foarte frumos.

Eu am o disciplină profesională extrem de strictă. Am crescut încă de la 14 ani numai între profesioniști și am și lucrat cu cei mai mari în domeniu. Întâlnirea cu el însă a fost extrem de specială, pentru că mi-am dorit să pot să fiu la înălțime.

Ștefan Bănică e genul de actor care știe și replicile tale. Memorează textul în întregime și vine incredibil de bine pregătit la filmare. Nu-i scapă nimic, niciun detaliu, nicio nuanță, iar asta m-a motivat foarte tare. La prima repetiție de text am știut că va fi bine pentru că e un partener incredibil.

Am reușit împreună să construim câteva momente foarte frumoase și cred că publicul va simți asta. De când l-am văzut prima oară pe ecran și până în ziua în care am avut onoarea și ocazia să joc alături de el Ștefan a fost și va rămâne hipnotic, captivant, remarcabil”, spune Jojo, citata de libertatea.ro. Liber ca pasărea cerului. Stefan Banica jr. revine intr-un serial marca Antena 1 VIDEO

Jojo s-a pierdut in fata lui Marius Florea Vizante

”Și asta pentru că am început cu un moment în care el trebuia să fie mai sensibil și a fost atât de bun, încât m-a impresionat și am uitat să-mi spun replica. Marius Florea Vizante e un om cu suflet mare și un actor atât de bun, încât te face și pe tine să fii mai bun decât ești de obicei. în plus are simțul umorului și am râs mult la filmari, ceea ce e minunat pentru că atmosfera a fost relaxată. Mă bucur mult că am jucat alături de ei în serial”, mai spune aceasta. Jojo, divortata si extrem de bogata in noul serial de comedie „Liber ca pasarea cerului”

Publicat: 16 Apr. 2019, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă