Iulia Albu vrea ROAST! Fashion editorul vrea sa fie luata la misto de fanii ei

Publicat: 16 Apr. 2019, 11:34 Vedete

Sarcastică și caustică, Iulia Albu este ULTIMA persoana de la care ne-am fi așteptat să își provoace fanii la un roast. Si cu cadouri!

Iulia Albu vrea ROAST! Este el mai apreciat critic de modă român si cea mai excentrică figură din showbiz-ul românesc, celebrity influencer de marcă si autoarea rubricii Marțea Neagră cu Iulia Albu, proiect integrat ca rubrică de comentarii de moda si lifestyle „Iulia Albu taie kitschul cu briciul” in cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro Tv.

Iulia Albu vrea roast si, pentru asta, si-a provocat deja fanii din mediul online. Fosta vedeta Kanal D va oferi premii celor mai buni roasteri. Crredeai ca Iulia Albu nu tine la glume? Te inseli! Si, ca de obicei, vedeta le asteapta deja pe cele mai bune dintre ele.

Iulia Albu vrea roast de la fani – Te tine sa o provoci?

„Mi s-a părut interesant să lansez acest proiect în social media tocmai pentru a relaționa cu oamenii reali, publicul de acasă, followerii, dar si cu haterii mei. Proiectul este defalcat in 5 faze reprezentate grafic prin 5 fotografii și 5 texte ce urmează a fi completate de fiecare după bunul plac, fără compromisuri sau cenzură. Intr-un fel, este ca și cum te-ai expune, nud, în piața publică, așteptând să vezi dacă oamenii vor arunca în tine cu roșii sau cu flori”, spune Iulia Albu.

„Este aprilie și nu este soare. Iulia Albu luată la „roast” se va tăvăli însă cu siguranță!” – Este textul postat de vedetă pe paginile sale oficiale de Instagram si Facebook. Ilona Brezoianu si Iulia Albu, in conflict! De la ce a pornit totul: „Ma doare fix in…!”

Câștigătorii, 5 în total, vor avea șansa de a o lua la ROAST pe Iulia Albu LIVE și vor câștiga un cadou special semnat Iulia Albu les Merveilles.

CE ESTE ROAST-UL?

Definiția „Roast-ului” este destul de simplă și se constituie prin glume făcute pe seama unui anumit invitat, despre aspectul său fizic, caracter, ticuri, acțiuni pe care el le-a făcut în trecut și trebuie satirizate. Glumele sunt făcute de invitați, care într-o proporție mare se ocupă cu stand-up-ul, dar și prietenii celui „roast-uit”.

Publicat: 16 Apr. 2019, 11:34 Vedete
Pe aceeași temă