Ilona Brezoianu si Iulia Albu, in conflict! De la ce a pornit totul: „Ma doare fix in…!”

Publicat: 12 apr. 2019, 15:26 Autor: D. C. Vedete

Actrita din mai multe seriale de top produse in Romania a fost criticata de fashionista. Cum era normal, spiritele s-au incins intre ele.

Ilona Brezoianu si Iulia Albu, in conflict. Totul a pornit de la o tinuta pe care actrita a purtat-o la premiile GOPO. Iulia Albu, data afara de Kanal D de la Bravo, ai stil!, a taxat-o pe Ilona Brezoianu, din Las Fierbinti si Atletico Textila. In raspuns, actrita a fost succinta si dura!

Iulia Albu a criticat tinuta all white pe care Ilona Brezoianu a purtat-o la Premiile Gopo 2019. Actrita a aflat, cam tarziu ce-i drept!, de cuvintele si critica acida ale Iuliei Albu. In raspuns, i-a transmis un mesaj scurt si dur.

Ilona Brezoianu si Iulia Albu, in conflict!

  • „Iulia Albu m-a desființat într-un articol, că, vezi Doamne, nu m-am îmbrăcat cum trebe la Gopo. Aș vrea să-i transmit pe această cale că mă doare fix în cur de părerea ei”, a scris dezinvolt Ilona Brezoianu pe contul ei de Facebook.

Prietenii Ilonei Brezoianu o sustin

Prietenii ei au dat cu ochii de postare si s-au amuzat copios. Cristi Gretcu de la Divertis si Vlad Birzanu sunt de partea Ilonei Brezoianu.

  • „Ilona dragă, poți să-mi faci cu ocazia asta și mie două servicii?… Unu: să mă adaugi pe lista de durut în cur de opinia stimatei donșoare și Doi: să-mi plimbe găina până o să aibă stil … Mulțumesc anticipat!”, i-a replicat Cristi Gretu Ilonei, la postarea cu pricina.
  • „Eu ți-am zis să iei găina cu tine, da’ tu nuuu”, a scris Vlad Birzanu.

Ilona Brezoianu este o tanara actrita. Publicul din Romania s-a indragostit de ea. La 22 de ani, actrita a primit Premiul pentru cea mai bună actriță” la Festivalul Zilele Teatrului Studențesc „În Culise”, iar un an mai târziu, în 2013, a luat premiul „Timică” la Gala Tânărului Actor Hop.

Publicat: 12 apr. 2019, 15:26 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă