Liber ca pasărea cerului. Stefan Banica jr. revine intr-un serial marca Antena 1 VIDEO

Publicat: 19 Mar. 2019, 12:36 News 3

Vesti bune pentru fanii cantaretului care, in tinerete, s-a facut remarcat in celebrul film Liceeni. Antena 1 demareaza un nou serial propriu.

Liber ca pasărea cerului. Stefan Banica jr. revine intr-un serial marca Antena 1. Postul tv a inceput deja promovarea serialului cu doua spoturi tv si cateva imagini in mediul online. Pana in prezent, nu se cunosc multe detalii despre productie. Postul tv a emis pe post doua promouri tv ale serialului.

In imaginile de promovare ale serialului Liber ca pasărea cerului, telespectatorii cunosc deja doua personaje antagonice. Este vorba de Orlando, „craiul”, jucat de Ștefan Bănică, și naivul Ducu, jucat de Marius Florea Vizante.

Liber ca pasărea cerului. Stefan Banica jr. revine la TV

Conform paginademedia.ro, productia reprezinta povestea a doi fosti colegi de liceu, Orlando si Ducu. Cei doi se intalnesc la 20 de ani dupa terminarea liceului si reiau legatura.

Liber ca pasărea cerului – distributie

Pe langa cele doua nume sus mentionate, Stefan Banica Jr. si Marius Florea Vizante, in serial mai apar actrite ca Cătălina Grama (Jojo) și Andreea Samson, care a mai jucat și în serialul Atletico Textila, difuzat la Pro TV.

  • „Liber ca pasărea cerului” este regizat de Răzvan Săvescu, care a mai regizat serialele „La Bloc”, „La servici” și filme precum „Nimeni nu-i perfect” sau „America, venim”. Producătorul serialului este Ducu Ion.

Liber ca pasărea cerului – data de lansare

Momentan, Antena 1 nu a anuntat oficial data la care primul episod al serialului va fi difuzat pe post. Cel mai probabil urmeaza sa apara luna viitoare. Vezi aici video de promovare!

Publicat: 19 Mar. 2019, 12:36 News 3
Pe aceeași temă