Fructul Oprit. Rodica Lazar va face parte din distributia serialului de la Antena 1. Cand va aparea

Publicat: 15 Mar. 2019, 14:20 Vedete

In ciuda faptului ca Antena 1 e acuzata de furt si data in judecata din cauza productiei interne Fructul Oprit, producatorii isi vad de treaba.

Fructul Oprit. Rodica Lazar va face parte din distributia serialului de la Antena 1. Actrita a fost cooptata de catre producatorii serialului. Prima ei aparitie va fi in episodul urmator, de pe data de 20 martie 2019. In serial, actrita va avea un rol dur.

Fructul Oprit. Rodica Lazar va fi procuror in Fructul Oprit. Aceasta nu e la primul rol de acest fel. In miniseria HOB – Valea Muta, actrita a fost tot procuror, semn ca ii va veni ca manusa acest rol de la Antena 1. Pe langa aceste productii, Rodica Lazar a mai jucat si in Ingerasii si Aniela (Acasa TV) sau „Moartea domnului Lăzărescu”, „Carmen”, „Orizont”.

Fructul Oprit. Rodica Lazar va fi procuror in serial


„Sunt foarte puțini oameni în această echipă cu care nu am mai lucrat, fie că este vorba de colegii actori, fie că este vorba de colegii din celelalte departamente, așa că intrarea mea în acest proiect a fost ușoară. Am o relație veche și cordială cu Ruxandra Ion, deci totul a decurs firesc. Fructul Oprit este un serial cu succes la oameni, pe care îl fac niște oameni foarte faini, așa că nu pot decât să fiu foarte bucuroasă că fac parte din el”, a marturisit Rodica Lazar, conform paginademedia.ro.

Ce este Fructul Oprit

Fructul oprit este o dramă psihologică produsă de Intact Media Group pentru Antena 1, ce a avut premiera pe 15 ianuarie 2018. Serialul este o adaptare liberă a romanului Așk-ı Memnu de Halit Ziya Ușaklıgil, din 1900, acțiunea fiind plasată în București, Snagov și Istanbul-ul modern.

Din distribuția „Fructul oprit” fac parte Adrian Titieni, Carmen Tănase, Michaela Prosan, Petru Păun, Doinita Oancea, Liviu Varciu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Publicat: 15 Mar. 2019, 14:20 Vedete
Pe aceeași temă