Michaela Prosan, in lenjerie intima! Actrita din Fructul Oprit le-a aratat fanilor trupul ei

Publicat: 09 Feb. 2019, 20:04 Vedete

Actrita in varsta de 26 de ani se bucura de succes datorita productiei tv de la Antena 1, serialul pe care romanii il adora.

Michaela Prosan apare in lenjerie intima in Fructul Oprit. Tanara actrita in varsta de 26 de ani o interpreteaza pe frumoasa Sonia. Si, in ultimul episod al serialului tv le arata fanilor cat de frumoasa este ea, in totalitate, nu doar la chip.

Michaela Prosan ramane in lenjerie intima in ultimul episod. Aceasta are o scena pasionala alaturi de actorul Petru Păun, care-l interpretează pe Alex. Cei doi sunt surprinși în momente intime.

Michaela Prosan, in lenjerie intima la Fructul Oprit

„Acest serialul marchează debutul meu în televiziune. Până să încep să lucrez la acest proiect am jucat în spectacole de teatru, printre care și «Steaua fără nume» de Mihail Sebastian, la Teatrul Elisabeta.

A fost spectacolul cu care mi-am dat licența la UNATC. Am lucrat la reclame, videoclipuri și campanii de promovare pentru diferite brand-uri și am încercat, cât am putut, să fiu activă în domeniul acesta”, spunea Michaela Prosan într-un interviu pentru TV Mania, in urma cu cateva saptamani.

Publicat: 09 Feb. 2019, 20:04 Vedete
Pe aceeași temă