Bananele lui Meghan Markle nu au mai ajuns la prostituate. De ce si ce s-a intamplat, de fapt, cu ele

Publicat: 09 Feb. 2019, 17:07 News 3

In urma cu cateva zile, presa internationala a scris cateva articole usturatoare la adresa ducesei de Sussex care a scris niste mesaje pe banane.

Fructele urmau sa fie daruite, intr-un act de caritate, unor prostituate sau foste prostituate din Anglia. Dar bananele lui Meghan Markle nu au mai ajuns la prostituate. Sa fie de vina presa negativa sau mesajele scrise pe ele? Adevarul este ca, daca ai fi o prostituata, ai interpreta pozitiv acest gest?!

Trecand peste, presa internationala a aflat ca bananele cu mesajele lui Meghan Markle pe banane nu au mai ajuns la destinatare. Cu toate ca, initial, a fost laudata pentru gestul ei inspirat de la o alta femeie, Meghan (care va ramane in istoria Familiei Regale a Angliei) a ajuns de rasul internetului, informeaza mirror.co.uk.

Bananele lui Meghan Markle nu au mai ajuns la prostituate

Bananele au fost transformate intr-un tort pe care l-au gatit angajatii organizatiei One25’s Bristol. Una din angajate a marturisit ca ‘nu erau suficiente banane pentru toata lumea. Atunci am decis sa facem prajituri din ele. Fiecare femeie a beneficiat de o prajitura cu banane.’

In decursul saptamanii trecute, Printul Harry si Meghan Markle, care nu mai are voie sa isi inchida portiera de la masina, au fost in Bristol, vizitand asociatia One25 care se ocupa cu ajutorarea femeilor care au fost nevoite sa se prostitueze.

Ducesa, in varsta de 37 de ani, a venit cu ideea de a scrie mesaje incurajatoare pe banane si i-a cerut unei femei un marker pentru a-si pune planul bine intentionat in aplicare. Recent, s-a mai aflat si de la ce a inceput conflictul regal dintre Kate Middleton si Meghan Markle! S-a aflat adevarul despre problema dintre cele doua ducese.

Publicat: 09 Feb. 2019, 17:07 News 3
Pe aceeași temă