Leo Iorga are cancer. Boala artistului a recidivat si are nevoie de bani pentru tratament. Doneaza si tu, aici!

Publicat: 09 Feb. 2019, 15:08 Vedete

Vesti proaste pentru indragitul artist care credea ca a scapat de aceasta boala crunta care face din ce in ce mai multe victime in ultimii ani.

Leo Iorga are cancer, din nou. Boala cantaretului a recidivat si acesta nu are suficienti bani. Conform dcnews.ro, Leo Iorga va merge in saptamana care urmeaza la Hamburg. Acolo va fi supus unor analize si teste suplimentare. Apoi va urma sa fie operat, tot in Hamburg.

Din nefericire, Leo Iorga nu are suficienti bani. Operatia il costa 70.000 de euro, pe care artistul nu ii are. Conform Realitatea TV, Cozmin Gusa i-a donat, in direct, la tv, suma de 5.000 de euro pentru tratament. Gusa spera ca toata lumea care il cunoaste pe Leo sa contribuie cu donatii.

Leo Iorga are cancer pulmonar de 8 ani

„Eu, prietenul tău, Cozmin Gușă, o să vin cu 5000 de euro. Le solicit și prietenilor mei, cei 10-20 de prieteni care se uită acum la noi, să contribuie și ei.

Eu vreau să te asigur (n.r Leo ) că banii ăștia îi vei avea. Tu ai făcut pentru noi, pentru comunitate, pentru spiritul ăsta rock & roll și este datorie, ca și noi să dăm înapoi.”, a spus Cozmin Gușă, în cadrul emisiunii „România 2019”.

Donatiile pentru Leo Iorga, criticate

Faptul ca familia a cerut public, in mediul online, ajutor pentru a strange bani, a dat nastere unui scandal. Internautii sunt revoltati ca tot ei trebuie sa dea bani artistilor care fac bani frumosi din concerte.

”Daca tot de la noi, oamenii de rand, cereti donatii acum, el cate concerte a facut gratis sau a donat bani pentru un copil bolnav..?! Nu am nimic cu el personal, dar la cate vedete are ca prieteni… suma s-ar strange in doar de la 2, 3 prestari la concerte…”, a scris un internaut.

Replica a venit de la unul dintre fiii lui Leo Iorga.

”Asa bolnav cum este, a participat la cateva strangeri de fonduri, chiar daca pentru asta a fost nevoit sa se chinuie ulterior. In plus, atat el cat si noi, familia, am ajutat cat am putut oameni cu probleme similare. Referitor la banii castigati in concerte, afla cati bani cere trupa, apoi imparte la 8 (trupa + tehnici + management). Pe final de mesaj, am o rugaminte/sfat: inainte de a da un comment, informeaza-te mai bine!”, a replicat Edi Iorga.

”Donații voi care sunteti prieten cu el, nu cereți tot de la săraci”, a fost un alt comentariu. Răspunsul a venit chiar de la Leo Iorga prin intermediul fiului său, Paul.

”In numele tatalui meu tin sa mentionez faptul ca boala pe care o are este tocmai din 2011 iar colegii lui de scena (inclusiv Connect-R) l-au ajutat toti acesti ani sa supravietuiasca. Nu cerem ajutor oamenilor saraci, ci doar celor ce simt ca vor si pot dona”, a fost mesajul lui Paul Iorga.

Leo Iorga, operat in 2011

In acel an, artistul a fost supus unei interventii de inlaturare a unei tumori la plamani. Leo Iorga a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale și la plămâni. Toate au fost inlaturate prin interventii chirurgicale.

Unde donezi pentru Leo Iorga

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, la BCR:

Iorga Leonard – BCR

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001;
CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001; cod swift: RNCBROBU.

Publicat: 09 Feb. 2019, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă