Ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie. Detalii despre ultimele zile in libertate

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:37 Vedete

La finalul saptamanii, fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani si vineri, 8 februarie 2019, s-a predat singur la IPJ Ilfov.

In prezent, se afla la Penitenciarul Rahova. Si acum s-a aflat si ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie. In cele 7 luni de libertate in care s-a casatorit si a mers in vacante cu familia, Cristi Borcea s-a asigurat si ca afacerile merg bine.

Acesta vrea ca familia lui sa se afle la adapost. Asa ca a pus totul la punct inainte sa fie arestat din nou. Cristi Borcea, de 49 de ani, a primit 5 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, proces început în 2008 şi în care, iniţial, fusese achitat.

Ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a primit 9 ani cu executare, şi fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care a primit și el 5 ani.

Vineri, 8 februarie 2019, Cristi Borcea s-a predat la politie. A fost dus la Penitenciarul Rahova. Familia lui nu il abandoneaza si planuieste sa il viziteze des. Sotia lui, Valentina Pelinel, a ramas acasa cu Milan. Este insarcinata si urmeaza ca, peste cateva luni, sa aduca pe lume gemenele cuplului.

Afla continuarea pe pagina 2:

Continuarea articolului »

Publicat: 09 Feb. 2019, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă