Ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie. Detalii despre ultimele zile in libertate

Publicat: 09 feb. 2019, 12:37 Autor: D. C. Vedete

La finalul saptamanii, fostul dinamovist a primit o condamnare de 5 ani si vineri, 8 februarie 2019, s-a predat singur la IPJ Ilfov.

In prezent, se afla la Penitenciarul Rahova. Si acum s-a aflat si ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie. In cele 7 luni de libertate in care s-a casatorit si a mers in vacante cu familia, Cristi Borcea s-a asigurat si ca afacerile merg bine.

Acesta vrea ca familia lui sa se afle la adapost. Asa ca a pus totul la punct inainte sa fie arestat din nou. Cristi Borcea, de 49 de ani, a primit 5 ani de închisoare cu suspendare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia, proces început în 2008 şi în care, iniţial, fusese achitat.

Ce a facut Cristi Borcea inainte sa intre iar la puscarie

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, care a primit 9 ani cu executare, şi fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, care a primit și el 5 ani.

Vineri, 8 februarie 2019, Cristi Borcea s-a predat la politie. A fost dus la Penitenciarul Rahova. Familia lui nu il abandoneaza si planuieste sa il viziteze des. Sotia lui, Valentina Pelinel, a ramas acasa cu Milan. Este insarcinata si urmeaza ca, peste cateva luni, sa aduca pe lume gemenele cuplului.

Afla continuarea pe pagina 2:

Cristi Borcea, 7 luni de libertate

Pe 2 iulie 2018, a fost eliberat de la Jilava. A fost intampinat de Valentina Pelinel care nu ii era sotie in acel moment. Au mers direct acasa unde ii astepta Milan, primul copil al celor doi. In aceasta zi, Valentina si Cristi Borcea au inaugurat clubul Vibere din Crangasi, cea mai noua afacere de familie.

Pe 12 septembrie 2018 s-au casatorit la Primaria Voluntari. In aceasta zi, Valentina Pelinel a confirmat a doua sarcina si a dezvaluit ca va avea gemene. Dupa cununia civila, cei doi au mers in vacanta in Turcia. Acolo si-au planuit nunta religioasa.

Pe 30 septembrie 2018, cei doi s-au cununat la Budapesta. Nasii de cununie au fost Marius Vizer şi Irina Nicolae. Evenimentul a fost platit in intregime de cei doi nasi.

In tot acest timp, Cristi Borcea s-a intalnit si cu fosta sotie, Mihaela. Cei doi au discutat despre afacerile pe care le mai au impreuna. Borcea i-a transferat soţiei Valentina toate afacerile de care până nu de mult se ocupa şi fosta soţie, Mihaela: Magic Place Aqua Parc Crângași, Magic Place Events Grant și Vibere Pub.

Pe 2 decembrie 2018, Valentina Pelinel si-a serbat ziua alaturi de sotul ei si de familie. De Craciun au fost impreuna, iar pe 17 ianuarie, Valentina Pelinel l-a aniversat pe Cristi Borcea.

“Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele când totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul ăi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!”, i-a urat aceasta, conform click.ro.

Publicat: 09 feb. 2019, 12:37 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă