Nasterea gemenilor Valentinei Pelinel costa o AVERE! Cati bani va plati Cristi Borcea

Publicat: 01 feb. 2019, 15:29 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Peste cateva saptamani, cuplul proaspat casatorit in toamna lui 2018 va intampina sosirea pe lume a gemenelor mult asteptate.

Nasterea gemenilor Valentinei Pelinel costa o AVERE! Conform wowbiz.ro, Cristi Borcea va scoate din buzunar suma de 10.000 de euro pentru a plati nasterea. Sotul Valentinei Pelinel este cel care s-a ocupat de toate detaliile nasterii.

Cristi Borcea este cel care a ales clinica unde gemenele sale se vor naste. A ales un salon de lux pentru sotia lui, Valentina Pelinel, doua patututi, lenjerie scumpa si doua asistente personale care se vor ocupa de copii, dupa nastere.

Nasterea gemenilor Valentinei Pelinel costa o AVERE

„El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, au dezvăluit apropiați ai cuplului Valentina Pelinel-Cristi Borcea.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit pe 30 septembrie 2018, in Ungaria. Cei doi au impreuna un baietel frumos pe nume Milan.

Publicat: 01 feb. 2019, 15:29 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă