Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de ani. Colegii de breasla sunt in stare de soc

Publicat: 01 Feb. 2019, 12:48 Vedete

Vedeta din The Blackadder si Mock the Week s-a stins din viata vineri dimineata, 1 februarie 2019, inconjurat de familia sa care l-a iubit enorm.

Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de ani. Anuntul a fost facut de Amanda Emery, reprezentantul actorului de stand-up. Acesta s-a stins din viata in resedinta lui, alaturi de fiica adoptiva Elizabeth Hardy si sotia lui, Katie Barlow, producator de film.

„Prietenii si familia actorului de stand-up comedy Keremy Hardy sunt tristi sa va anunte ca acesta a murit de cancer, in dimineata zilei de 1 februarie 2019. Acesta s-a aflat alaturi de familia sa in ultimele clipe”, se arata in comunicatul emis de Amanda Emery, informeaza the mirror.co.uk.

Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de ani

Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de ani„Si-a pastrat principiile de viata pana in ultima clipa. A incercat, si in ultimele ceasuri, sa faca lumea mai umana si sa fie extrem de amuzant. Cu totii ii vom duce dorul; ne-a inspirat pe multi dintre noi si ne-a facut sa radem, mereu”, se mai arata in comunicat.

Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de aniJeremy Hardy si-a confirmat diagnosticul pe Twitter, pe 3 ianuarie. Era considerat cel mai amuzant prezentator din Anglia. Din nefericire, in ultima perioada, a avut mai multe gafe. Toate s-au produs din cauza tratamentului pe care il lua in speranta ca va scapa de cancer.

Jeremy Hardy a murit de cancer la 57 de aniJeremy Hardy s-a nascut in 1961, in Farborough, Hampshire. De-a lungul carierei sale in televiziune si pe scena, a castigat mai multe premii. S-a folosit mereu de imaginea sa de persoana publica pentru a ajuta oamenii.

Publicat: 01 Feb. 2019, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă