Jurnalista Andra Gavril, batuta de fostul iubit. Drama prin care a trecut

Publicat: 01 Feb. 2019, 11:18 Vedete

A trecut prin clipe de cosmar despre care a ales sa povesteasca pentru a atrage atentia asupra unei probleme importante: violenta domestica.

Jurnalista Andra Gavril a fost batuta de fostul iubit. Fosta prezentatoare de peste 10 ani a emisiunii ‘Jurnalul Cultural’ de la TVR a marturisit prin ce a trecut. Aceasta a fost batuta si umilita de un fost partener de viata. In prezent, Andra Gavril lucreaza la Casa de Producţie a postului public.

Andra Gavril a refuzat sa ii faca public numele, dar a mentionat ca nu e vorba de fostul sau sot, Petru Margineanu. Realizatoarea tv sustine ca relatia ei a fost lapte si miere. La scurt timp dupa ce a inceput, barbatul a inceput sa o abuzeze.

„La început e haios, atent, vesel, plin de pasiune, entuziast, doar ochi şi urechi şi promite că aşa va fi mereu. Treptat îţi câştigă încrederea, îţi află toate slăbiciunile, îţi spune câteva lucruri care te fac să vrei să îl protejezi, să îi dai putere, să îl aperi de oamenii răi care i-au distrus speranţa. Într-o zi îl prinzi cu o minciună. Urmează o criză de nervi pentru că ai aflat minciuna. Pe urmă vine o promisiune. Promisiunea nu e respectată niciodată. Apare în schimb amânarea. Apoi agresiunea verbală. Apoi umilirea. Minimizarea – nu eşti bună de nimic, eşti bătrână, eşti provocatoare, eşti vinovată pentru nervii mei, tu mă faci să fiu violent. Te izolează, îţi schimbă rutina, te controlează, vrea să ştie tot ce mişti. Îţi reproşează că te-ai schimbat şi că o minciună, o înjurătură, o vânătaie pentru că te-a strâns mai tare de mâini nu contează“, îşi începe Andra Gavril textul publicat pe Facebook, potrivit realitatea.net.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Feb. 2019, 11:18 Vedete
Pe aceeași temă