Oamenii au inceput sa cumpere servetele folosite ca sa se poata imbolnavi intentionat! E atat de scarbos, dar motivul real e unul surprinzator

Publicat: 01 Feb. 2019, 10:28 Life

Oamenii cumpara intr-un numar tot mai mare servetele folosite, pe care mai apoi sa le reutilizeze.

Majoritatea dintre noi n-am folosi niciodata un servetel care a fost utilizat deja de catre altcineva. Insa, o companie a inceput sa vanda servetele folosite, in scopuri medicale. Mai exact, acestea provin de la bolnavi si costa destul de mult.

Internautii au numit acest trend cea mai noua teapa din mediul online, dar s-ar parea ca sunt multi cei care vor sa se imbolnaveasca intentionat. Compania din Los Angeles, in SUA, a dat lovitura cand a inceput sa vanda servetele infestate. In acest sezon ar fi vandut nu mai putin de o mie de batiste de unica folosinta, celor care vor sa aleaga momentul in care vor sa se imbolnaveasca.

Mai exact, acesta ar fi si motivul pentru care oamenii le cumpara intr-un numar asa de mare. Ei vor sa se imbolnaveasca intentionat si sa poata stabili dinainte cand se va intampla acest lucru. In prezent sunt comercializate servetele folosite de bolnavii de viroza. Compania americana „Vaev” pare sa fi dat lovitura in acest sezon rece.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Feb. 2019, 10:28 Life
Pe aceeași temă