Oamenii au inceput sa cumpere servetele folosite ca sa se poata imbolnavi intentionat! E atat de scarbos, dar motivul real e unul surprinzator

Publicat: 01 Feb. 2019, 10:28 Life

Oamenii cumpara intr-un numar tot mai mare servetele folosite, pe care mai apoi sa le reutilizeze.

Majoritatea dintre noi n-am folosi niciodata un servetel care a fost utilizat deja de catre altcineva. Insa, o companie a inceput sa vanda servetele folosite, in scopuri medicale. Mai exact, acestea provin de la bolnavi si costa destul de mult.

Internautii au numit acest trend cea mai noua teapa din mediul online, dar s-ar parea ca sunt multi cei care vor sa se imbolnaveasca intentionat. Compania din Los Angeles, in SUA, a dat lovitura cand a inceput sa vanda servetele infestate. In acest sezon ar fi vandut nu mai putin de o mie de batiste de unica folosinta, celor care vor sa aleaga momentul in care vor sa se imbolnaveasca.

Mai exact, acesta ar fi si motivul pentru care oamenii le cumpara intr-un numar asa de mare. Ei vor sa se imbolnaveasca intentionat si sa poata stabili dinainte cand se va intampla acest lucru. In prezent sunt comercializate servetele folosite de bolnavii de viroza. Compania americana „Vaev” pare sa fi dat lovitura in acest sezon rece.

Servetelul folosit cumparat de un viitor bolnav de viroza vine ambalat intr-o cutie de culoare alba, cat se poate de eleganta, avand insertii aurii. Contine un vas Petri, precum cele folosite in laboratoare pentru culturile de microbi, ce este sigilata cu o banderola aurie.

Oamenii au inceput sa cumpere servetele folosite ca sa se poata imbolnavi intentionat

In cutie se afla un singur servetel mototolit despre care vanzatorii sustin ca a fost folosit de o persoana bolnava de viroza respiratorie. Refolosirea servetelului ar imbolnavi pe oricine, asadar oamenii vor sa raceasca intentionat, ca sa evite epidemiile.

Un astfel de pachet care ajuta pe oricine sa se imbonaveasca ajunge sa coste 80 de dolari. „Este vorba despre oamenii deschisi care apreciaza luxul de a se putea imbolnavi atunci cand decid ei, si nu altadata”, a sustinut fondatorul companiei, pe nume Oliver Niessen.

Barbatul de 34 de ani mai sustine si ca oamenii se pot imbolnavi in mod intentionat de viroza si isi reduc riscul de a se molipsi in viitor.

(sursa: thehollywoodunlocked.com)

Publicat: 01 Feb. 2019, 10:28 Life
Pe aceeași temă