A murit de meningita. Simptomele pe care fata le-a ignorat pana cand a fost prea tarziu

Publicat: 14 ian. 2019, 15:12 Autor: D. C. Life

O tanara a murit dupa ce atat ea, cat si mama ei, au ignorat simptomele de meningita.

Fata a murit de meningita desi ea si mama credeau ca are doar o raceala. Din nefericire, starea ei s-a agravat in cateva zile. Fata a murit chiar in seara de Revelion. Mama ei vrea acum sa atraga atentia asupra acestei boli si simptomele pe care le are, adesea ignorate de cei bolnavi.

Maisie Dicks avea 13 ani. Aceasta s-a imbolnavit in luna decembrie. Mama ei a crezut ca are o banala raceala. Ambele au ignorat simptomele neobisnuite pentru o raceala, si anume ochi gri si eruptie. In ziua de Craciun, fata s-a simtit rau.

A murit de meningita. Simptomele, ignorate

A murit de meningita. Simptomele pe care fata le-a ignoratIn momentul in care bratele fetei s-au innegrit intr-o ora, mama a sunat la ambulanta. Dar era deja prea tarziu pentru fata de 13 ani. Avea meningita si septicemie, conditii care au dus la decesul fetei. Medicii nu au mai putut sa o ajute cum boala era deja avansata, in statiul final.

A murit de meningita. Simptomele pe care fata le-a ignoratMaisie Dicks nu a avut probleme cu respiratia si nici nu avea febra. Din acest motiv, mama ei nu si-a facut griji. Cu toate astea, femeia s-a alarmat abia cand fiica ei s-a trezit si avea ochii gri si o eruptie urata, pe piele. Intr-o ora, mainile fetei s-au innegrit si a fost dusa de urgenta la spital.

A murit de meningita. Simptomele pe care fata le-a ignoratCand a ajuns la spital, fata de 13 ani a fost pusa de medici intr-o coma indusa. Sperau ca asa sa o poata salva. Din nefericire, a murit la 2 zile de la internare, informeaza mirror.co.uk. Mama ei este devastata in continuare si sustine ca vrea ca toti parintii sa afle de cazul fiicei sale. Dar si de simptomele periculoase ale meningitei.

Publicat: 14 ian. 2019, 15:12 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă