Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite. De ce nu vrea nimeni sa o foloseasca desi actrita a murit in urma cu un an

Publicat: 14 ian. 2019, 14:00 Autor: D. C. News 3

Actrita care colabora cu Teatrul de Revista Constantin Tanase avea propria cabina unde se aranja inainte de spectacole si unde isi primea prietenii.

Conform colegelor de scena pe care le-a lasat in urma Stela Popescu, nimeni nu ii foloseste cabina. Pare greu de crezut sau nu, dar nu a mai fost folosita de nimeni. Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite din cauza „atmosferei apasatoare”. Cu toate astea, memoria regretatei actrite este cinstita zilnic.

Stela Popescu a murit pe 27 noiembrie 2017. De atunci, cabina ei nu a fost folosita. Colegii de scena au lasat lucrurile actritei complet nemiscate. Scaunul pe care il ocupa Stela Popescu, odinioara, este gol si la locul lui. In colt se afla un mic altar in memoria artistei.

Totul este nemiscat de cand Stela Popescu a folosit ultima oara cabina. Colegii au pus in ea o candela pe care o aprind constant, langa poza ei. Cabina a fost redeschisa in vara lui 2018, la 6 luni de la moartea Stelei Popescu. Actritele tinere ocolesc cabina.

Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite

Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite. De ce„În cabină sunt cinci locuri. Doar scaunul Stelei a rămas blocat. Colțul ei a devenit acum un mic altar, cu fotografii, lumânări care stau aprinse când e cineva în teatru, sub supraveghere, pentru a nu se întâmpla ceva.

Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite. De ceArtistele tinere intră cu emoții acolo. Atmosfera e destul de apăsătoare, dar, încet-încet, se vor obișnui cu ideea că sunt în cabina uneia dintre cele mai mari actrițe pe care le-am avut.

Cabina Stelei Popescu e ocolita de actrite. De ceTamara Buciuceanu a stat acolo… Cabina e făcută la nivelul scenei, special pentru actrițele mai în vârstă. Pentru că de la o vârstă e greu să mai urci și să cobori scări”, a mărturisit pentru Libertatea fostul manager al teatrului, Alexandru Arșinel.

Publicat: 14 ian. 2019, 14:00 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă