Studenta exmatriculata pentru ca a imbratisat un barbat! Se pare ca acesta o ceruse in casatorie in Egipt VIDEO

Publicat: 14 ian. 2019, 13:07 Autor: Simona Life

O tanara a fost exmatriculata de la Universitatea Al-Azhar din Egipt si acuzata ca isi "pateaza" reputatia dupa ce a imbratisat un coleg.

Clipul video in care tanara si coelegul ei au fost surprinsi imbratisati a aparut pe toate canalele de socializare din Egipt, in care se vedea cum un barbat avea un buchet de flori in mana si a ingenuncheat in fata unei femei, fiind vorba de o cerere in casatorie.

Filmarea nu s-a facut la Al-Azhar, ci la Universitatea Mansoura din nordul tarii. Cu toate acestea, consiliul disciplinar al campusului Universitatii Al-Azhar din Mansoura a decis duminica ca „tanara fata sa fie exmatriculata definitiv„, a declarat purtatorul de cuvant a Universitatii, Ahmed Zarie.

Acesta a msi pus ca acest clip video a cauzat proteste publice iar decizia Universitatii de a o exmatricula pe fata a fost din cauza ca aceasta a cauzat o „imagine proasta” a Universitatii Al-Azhar, care separa complet genurile.

Studenta exmatriculata pentru ca a imbratisat un barbat

Studenta exmatriculata pentru ca a imbratisat un barbat

Acesta a spus ca o imbratisare intre un barbat necasatorit si o femeie violeaza „valorile si principiile societatii”. Totusi, tanara poate sa conteste decizia de exmatriculare.

Si barbatul care apare in clipul video poate sa primeasca sanctiuni, a spus purtatorul de cuvant al Universitatii Mansoura, adaugand ca luni se va reuni consiliul disciplinar al scolii pentru a decide „pedeapsa” lui.

Egiptul, o tara predominant musulmana, este o societate conservatoare in mare masura. Anul trecut, procurorii, au retinut o cantareata pentru patru zile pentru „incitare la dezgust” dupa ce a aparut un clip video, in care aceasta dansa pe ritmuri orientale in mod senzual, a devenit viral.

Iar in 2017 o alta cantareata a fost inchisa pentru doi ani pentru gesturi similare, dupa ce un video provocator a aparut pe internet. Sentinta insa s-a redus la un an.

Publicat: 14 ian. 2019, 13:07 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă