Vedeta care a fost cerută în căsătorie prin poștă. A primit verighetele într-un plic

Publicat: 16 sept. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Vedeta care a fost cerută prin poștă. Are 47 de ani, și-a construit o carieră în lumina reflectoarelor și este cunoscută de o țară întreagă. Viața ei nu a fost lipsită de probleme, însă a reușit să treacă peste toate cu zâmbetul pe buze. Nu v-ați dat încă seama despre cine vorbim? Aflați toate detaliile mai joc în articol.

Cu siguranță are o viață interesantă. Și-a petrecut o mare parte din timp în lumina reflectoarelor, iar de când s-a retras și-a dedicat timpul în totalitate familiei.

Mara Bănică, despre ea este vorba, este o jurnalistă cunoscută și foarte apreciată de public. Recent, fosta vedetă de la Antena 1 a povestit o întâmplare neștiută din viața ei.

Invitată în emisiunea „Fiță cu Adiță” aceasta a vorbit despre momentul în care a fost cerută de căsătorie.

Mara Bănică și actualul soț

Vedeta a fost cerută în căsătorie prin poștă

La momentul respectiv, soțul ei era plecat în Germania. La un moment dat, acesta s-a decis să-i facă o surpriză de la distanță. I-a trimis verighetele prin poștă însoțite de un mesaj.

„Da! Păi soțul meu, dacă locuia în Germania la vremea respectivă, mi-a trimis verighetele prin poștă. El cum m-a cerut de soție? I-a rugat (n.r.: pe angajații firmei de la care au fost cumpărate verighetele) să scrie pe o foaie din hârtie, să pună într-un plic cerat, frumos: Mara Bănică, de bunăvoie și nesilită de nimeni vrei să fii soția mea la bine și la rău?”, a povestit vedeta.

Mara Bănică, despre viața de femeie căsătorită

În continuare, Mara Bănică a povestit și cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat. Vedeta recunoaște că lucrurile se schimbă atunci când decizi să îți întemeiezi o familie.

„Ai mai multe responsabilități, mai faci un curat, mai trebuie să ai grijă de piață, e apă, nu e lapte, sunt ouă, vine femeia, nu vine femeia, copilul nu mai zic! Dar sunt și altele”, a declarat Mara Bănică.

Publicat: 16 sept. 2023, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă