Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: ”Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial”

Publicat: 29 apr. 2023, 14:23 Autor: Camelia Vedete

Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley. Smiley și Gina Pistol au decis că este momentul să își ducă relația la nivelul următor și să oficializeze relația.

Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley

Smiley nu a vrut să-i cumpere inelul din magazin Ginei Pistol, ci din contră, a vrut ca viitoarea lui soție să aibă o bijuterie unică pe mână. Ei bine, zis și făcut! După ce s-a consultat cu nașa lor, a stabilit toate detaliile, îndrăgitul artist a așteptat cu nerăbdare să vadă rezultatul final, care l-a impresionat. Timpul a trecut, așa că a venit momentul să îl pună pe mâna frumoasei prezentatoare TV, care a rămas fără cuvinte atunci când l-a văzut.

„Știam treaba asta cu inelul cu diamant. Ideea e că am căutat ceva, am ținut minte exact care e forma de diamant care îi place, care e forma de inel care îi place, știam exact ce vreau și am căutat un bijutier, am fost îndrumat spre o femeie bijutier foarte tare, ceva de nivel mondial. Am vorbit cu nașa noastră. Nu mă pricep la bijuterii Este făcut pe comandă.Nu e cumpărat de la magazin, este făcut special pentru ea. Și diamantul este ceva special’, a povestit Smiley într-un filmuleț postat pe YouTube.

Smiley a ținut inelul de logodnă ascuns în casa lor

Ei bine, Smiley a pus totul la punct în cel mai mic detaliu și a dorit ca totul să fie spontan, într-o seară oarecare. Cu toate astea, când a venit vorba despre inelul de logodnă, a atribuit o importanță foare mare și a ținut cont de toate preferințele iubitei în materie de bijuterii. I-a pus pe mână inelul ideal, pe care Gina Pistol și l-a dorit toată viață, însă o perioadă de timp, acesta a fost ascuns chiar în casa lor, fără ca ea să bănuiească ceva.

(…) Inelul l-am avut ascuns în casă. Am și eu ascunzătorile mele. Eu stau în casa asta dinainte să vii tu.‘, a mai spus Smiley despre inelul oferit Ginei Pistol.

Ginei Pistol nu i-a venit să creadă faptul că tot timpul inelul e logodnă a fost în casa lor, unde aproape zilnic face curat și nu ratează nici măcar un loc. Cu toate astea, se pare că Smiley a avut o ascunzătoare secretă foarte bună, pe care nici acum nu a dezvăluit-o în fața logodnicei sale.

”Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial”

‘Unde l-ai avut, mă, ascuns în casă și nu l-am găsit eu? Unde? Și ce mai ai ascuns? Hai, zi-mi! (…)’, a fost reacția Ginaei Pistol când a aflat că inelul de logodnă a fost tot timpul în casă, înainte de a fi cerută în căsătorie.

„Eu știam că suntem o familie cu sau fără inel. Simțeam lucrul ăsta. Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii. Na, mă, că m-a luat!’, a afirmat fosta prezentatoare amuzată.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Pe aceeași “bancă a mărturisirilor” pe care au spus că vor deveni părinți, Smiley și Gina Pistol au făcut mărturisiri de prima pagină.

Smiley și Gina Pistol sunt din nou pe “banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți. De data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

“Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate. Și am anunțat că vom fi părinți. Ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție. Pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi”, își explică Smiley decizia.

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie

Cum s-a petrecut cererea în căsătorie. Care este povestea inelului. Care au fost reacțiile apropiaților la auzul veștii. Care a fost rolul micuței Josephine în scenariul momentului. Și ce fel de nuntă își doresc Smiley și Gina. Toate și multe alte detalii se regăsesc în mărturia video făcută de cele două celebrități. Cu reacții sincere și pline de emoții, cu zâmbete, îmbrățișări și chiar lacrimi, Smiley și Gina povestesc. Și cum își propun să-și trăiască viața de familie sau cum își doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Care este povestea inelului

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de 6 ani, iar cu 2 ani în urmă au devenit părinții unei fetițe pe care au decis să o țină departe de ochii publicului larg. Așa cum explică în dialogul cald și sincer pe care au ales să-l poarte la filmările pentru realizarea acestui video.

Cu aproape un an în urmă, pe 31 mai 2022, Smiley și Gina Pistolau avut pentru prima dată o manifestare publică a afecțiunii și legăturii lor.  Când au cântat împreună pe scena Sălii Polivalente Ne vedem noi”. Și s-au sărutat cu emoție în fața a 5000 de oameni, veniți la concertul lui Smiley.

Publicat: 29 apr. 2023, 14:23 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă