EXCLUSIV | Albertina Ionescu trăiește cea mai frumoasă poveste de iubire! Am aflat cum o răsfață soțul ei, Constantin Opriș! „Sunt norocoasă!”

Publicat: 29 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Albertina Ionescu este o femeie mai mult decât norocoasă! A descoperit dragostea adevărată și fericirea în brațele soțului său, Constantin Opriș, care o răsfață cum nu se poate mai bine! Îi gătește bine și o iubește! Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios anul trecut în secret, în Grecia.

Vedeta TVR se află acum la a doua căsnicie. Ea a mai fost căsătorită cu Ștefan Lungu însă abia acum și-a găsit sufletul pereche și marea dragoste. Nu doar că iubește și este îndrăgostită dar se simte pe deplin norocoasă! De ce? Ciao.ro a aflat chiar de la Albertina Ionescu!

„Mă stresez foarte mult, mănânc foarte mult! Soțul meu gătește foarte bine dar fac mult sport, mă agit, sunt plecată de dimineață până seara, așa mă mențin!”, ne-a mărturisit prezentatoarea TV, extrem de încântată de calitățile de bucătar ale soțului ei.

„Bărbații sunt cei mai buni bucătari de pe pământul ăsta! Și soțul meu nu doar că gătește  și gustos și sănătos și arătos dar lasă și bucătăria lună în urma lui! Lasă bucătăria curată, el se ocupă de gătit, de restul casei mă ocup eu! Sunt norocoasă pentru că  soțul meu gătește într-un mare fel! Alimentația noastră este mediteraneeană, îmi place tot ce conține pește, creveți și multe salate! Nu dai greș niciodată la mine cu niște paste cu creveți dar nu mă dezic nici de la cartofi prăjiți din când în când!”, a mai completat Albertina Ionescu, cu zâmbetul pe buze.

Cum își descrie Albertina Ionescu căsătoria cu Constantin Opriș

Vedeta TVR este extrem de fericită și împlinită de când s-a căsătorit cu soțul ei, Constantin Opriș, și mărturisește că a întâlnit mai târziu marea dragoste și trăiește acum cea mai frumoasă poveste de iubire!

„Aș putea să o descriu surprinzătoare! Eu nu am crezut în viața asta că există  înțelegere, iubire, încredere, la un asemenea nivel. Nu am trăit și este pentru prima dată când  trăiesc asta. Este extraodinar! La mine a apărut norocul mai târziu în viață și sunt recunoscătoare! A fost acea dragoste la prima vedere care s-a concretizat cu o cerere în căsătorie și cu o căsătorie. Se  spune că dragostea trece după 3 ani, ba nu, crește și se dezvoltă și este din ce în ce mai frumoasă!”, a mai ținut să precizeze Albertina Ionescu, care pur și simplu radiază și emană multă bucurie.

Publicat: 29 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă