EXCLUSIV | Cristina Spătar, apariție de sute de mii de euro! Ce mașină a primit de la soț. Regina R&B-ului a atras toate privirile

Publicat: 30 iul. 2023, 17:34 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cristina Spătar a înflorit de-a dreptul de când s-a căsătorit cu milionarul Vicky Mocanu. Regina R&B-ului chiar are o viață de…regină, fiind tratată ca atare de soțul ei. Paparazzi au surprins-o pe cântăreață în parcarea unui cunoscut mall din București, în timp ce cobora din Maybachul de 300.000 de euro, foarte aranjată și extrem de relaxată, pornită spre o adevărată sesiune de shopping.

Cristina Spătar pare că adoră culoarea roz, vedeta asortându-și geanta de firmă de câteva mii de euro la papucii roz, aflați și ei în ton cu rochia în nuanțe de mov, albastru, galben, alb și roz. O adevărată apariție a fost Cristina Spătar, mai ales când a coborât din limuzina scumpă, atrăgând toate privirile.

Rochia cu crăpătură adâncă a fost numai bine aleasă de Regina R&B-ului pentru o zi toridă de vară.

S-a pus pe cântat, nu pe plimbat

Artista traversează acum cea mai bună perioada din viața ei. Este împlinită și fericită, dar, mai ales, liniștită. După fastuoasa nuntă de 500.000 de euro cu omul de afaceri Vicky Mocanu, Cristina Spătar nu a plecat încă în luna de miere. Cei doi proaspăt însurăței își doresc să aibă alături de ei în Maldive și cele două perechi de nași, la rândul lor artiști, și așteaptă să se sincronizeze pentru câte zile cu programul acestora așa că cel mai probabil în luna noiembrie vor pleca în luna de miere.

„Mă pregătesc pentru proiecte noi. Sunt înnebunită să fac albumul nou de R&B. Lucrăm intens, îmi doresc să recuperez pauza aceea de  timp cu pandemia, atunci când toată lumea a fost pe pauză și s-a mișcat mai greu. Acum sunt în promovare cu piesa „Ambele”, care a fost aleasă pentru dansul mirilor la nuntă. Am mai scos încă 2 piese pe care urmează să le lansez alături de echipa mea. Vreau să scot ceva și cu nașul Ion Paladi. Tocmai ce am avut și un concert la Brașov și am cântat piesa nouă. E o piesă faină, mi-a plăcut foarte mult, să vedem ce zice publicul, avem promisiuni să intrăm pe radio. Îmi doresc să fac mai multe colaborări, mi-ar plăcea și o piesă cu Tataie!”, ne-a povestit Cristina Spătar pentru Ciao.ro.

„O să mergem și în luna de miere undeva prin  noiembrie, din ce am înțeles, pentru că atunci toată lumea se mai eliberează. Noi vrem să mergem cu nașii noștri, cu toată lumea. Deocamdată o să plecăm câteva zile în Portofino, mi-a zis sora mea că este super acolo și cred că o să ne vedem cu ea acolo. O să plecăm acum câteva zile în Italia, în noiembrie în Maldive ne-am propus, în luna de miere, și până atunci cred că mai facem o vacanță scurtă”, a mai completat artista.

Cum este Vicky Mocanu ca soț pentru Cristina Spătar

Cristina Spătar și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri Vicky Mocanu. După nunta de jumătate de milion de euro, cuplul se înțelege perfect și trăiește într-o deplină armonie, ajutându-se unul pe celălalt.

„Suntem la fel, nu s-a schimbat nimic. Suntem foarte ocupați amândoi. Mă bucur  că mă susține cu muzica, ăsta e cel mai important lucru. Îmi doresc să fac și folclor în paralel cu muzica mea și sper să reușesc în tot ceea ce mi-am propus. Asta e tot ce îmi doresc!

Să fim sănătoși, să mă asculte copiii. Anul ăsta Aida e clasa a V-a și Albert a VIII-a, deci ne așteaptă niște ani grei. În afară de asta, sper să fie bine! Cu Dumnezeu înainte! Copiii sunt foarte fericiți, mulțumiți. Eu nu mai sunt singură, în afară de mine există cineva care  să spună ce se întâmplă cu viețile lor. Eu mă bucur foarte mult că am cu cine să mă înțeleg vizavi de copii. Copiii sunt dificili și fiecare an aduce cu sine un alt comportament.

Una e să fii singură și una e să ai pe cineva cu care să te consulți cu privire la copii. Ei sunt cuminți dar ne mai certăm când stau mai mult pe calculator, stau numai pe jocuri, le spun să mai ieșim, să ne mai plimbăm, mai vedem un film. Aidei îi place să își cumpere lucruri, deocamdată nu îi vin ale mele…”, a dat din casă Spătar.

Există gelozie în familia Spătar-Mocanu?

Gelozia pare să nu-și fi pus încă amprenta în relația Cristinei Spătar cu milionarul vâlcean, Vicky Mocanu. Întrebată dacă între ea și soțul ei există gelozie, artista a spus că încă nu se pune problema de așa ceva.

„Nu! Eu nu sunt geloasă! Poate el e puțin așa. Eu nu am nicio treabă, sunt foarte liniștită! Eu după experiența pe care am avut-o nu mai am așteptări. Cât o vrea Dumnezeu, atât o să fim împreună și cât o să țină, o să țină. Chiar nu am așteptări! Mi se pare că trăiesc o perioadă foarte frumoasă și mă bucur de ea și am învățat să nu mai fiu temătoare! Nimănui nu îi este bine tot timpul, viața e cu urcușuri și coborâșuri dar în momentul ăsta eu zic că sunt sus!”, ne-a mărturisit artista care este acum într-adevăr pe cai mari, trăind o viață frumoasă și lipsită de griji.

 Îi botează al treilea copil Georgianei Lobonț

Proaspăt întemeiata familie, Cristina Spătar și Vicky Mocanu vor fi nași de botez anul viitor pentru fiul sau fiica Georgianei Lobonț care a anunțat că este însărcinată a treia oară. Georgiana Lobonț este pe val și i-a cântat la nunta Cristinei Spătar, de atunci cele două artiste fiind din ce în ce mai apropiate.

„Noi ne știm de câțiva ani, de la debutul ei. Eu am apreciat-o iar ea a reținut, tot timpul îi făceam complimente și o apreciam Eu am apreciat-o foarte mult, ea are mare succes acum, am chemat-o la nunta mea și acolo ne-am apropiat foarte mult, chiar a făcut un show pe cinste. Am păstrat legătura, am vorbit, au venit la București, ne-au invitat la masă și am ajuns la discuția cu bebelușul.

Am vorbit cu Vicky și am zis, de ce nu, hai să facem un gest atât de frumos. Și soțul ei, crede-mă, e un băiat extraordinar, iar ea este un înger de fată, un caracter atât de frumos. Georgiana este foarte modestă  o fată super, sunt niște oameni super. E foarte naturală, e foarte ok, e o fată super, e foarte modestă, noi semănăm foarte mult, avem foarte multe lucruri în comun!”, a mărturisit Cristina Spătar despre Georgiana Lobonț, încântată fiind de faptul că îi va fi nașă de botez.

Publicat: 30 iul. 2023, 17:34 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă