EXCLUSIV | Ce face Mihai Leu la 56 de ani! A împlinit 33 de ani de căsătorie + Ce spune despre soție: „Cred că am foarte multe defecte”

Publicat: 20 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Leu a ținut-o numai într-o sărbătoare săptămâna trecută! Pe 13 februarie, fostul campion mondial la box a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani, iar pe 16 februarie și-a aniversat căsnicia, alături de frumoasa lui soție, Anna! 

Mihai Leu se simte împlinit și fericit și de abia așteaptă prima cursă de raliuri pe anul acesta! Fostul boxer profesionist este căsătorit de mai bine de 30 de ani și se mândrește cu soția și căsnicia lui. Mihai Leu a avut parte de o petrecere surpriză de ziua lui și a avut alături nume mari din sportul românesc, precum Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, fostul fotbalist Adrian Ilie și bunul său prieten, Helmut Duckadam. Soția sa, Anna, a completat tabloul perfect al unei aniversări reușite și s-a alăturat invitaților fiind o adevărată surpriză pentru soțul ei, la petrecere.

Ce face Mihai Leu la 56 de ani!

La mulți ani! Cum vă simțiți la 56 de ani?

Mă simt chiar în formă, foarte bine, pregătit de curse! Îmi pare rău că mai avem încă 2 luni până la prima cursă și mi se pare că trece timpul destul de greu, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu! Mă simt foarte bine!

Luna februarie este importantă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră, aveți parte de multe aniversări!

Este printre puținele dați când sunt plecat de acasă de ziua mea dar pentru noi, 16 februarie e o zi mai importantă fiindcă este ziua de când suntem împreună. 4 februarie e ziua Annei, pe 13 ziua mea, pe 16 februarie ziua de când suntem împreună, se împlinesc 33 de ani, și pe 22 februarie am devenit campion mondial. Avem multe de sărbătorit!

A împlinit 33 de ani de căsătorie

Ați ajuns la o petrecere surpriză organizată în cinstea dumneavoastră, ați primit și prima pereche de mănuși de portar de la un prieten, Helmut Duckadam!

Da, nu mă așteptăm! Am primit primele mănuși de portar pe care le am, normal că mă bucur, Helmut este unic în istoria fotbalului, un om extraordinar și un prieten adevărat. Tot ce vine de la așa un om este o bucurie!

Sărbătoriți de obicei și Valentine’s Day sau Dragobetele?

Acum, dacă suntem împreună, normal că le sărbătorim pe toate!

Acasă cine este mai romantic, dumneavoastră sau soția?

Noi facem de obicei ce simțim, fără să avem nu știu ce planuri, nu planificăm  niciodată nimic cu foarte mult timp înainte. E bine așa cum se întâmplă!

Cum sunteți ca soț?

Cred că am foarte multe defecte dar probabil ne potrivim noi foarte bine și de asta avem și atâția ani împreună, chiar dacă sunt mulți, au trecut foarte repede. Dacă vom fi la fel de fericiți în continuare, e foarte bine!

Cum stați cu sănătatea?

Sunt foarte bine, mulțumesc! Mă pregătesc de curse!

Mai aveți superstiții după atâta timp la curse?

Sunt un tip superstițios și contează fiecare  detaliu atunci când mă pregătesc pentru o cursă dar de obicei sunt pregătit din toate punctele de vedere.

Vă lipsește boxul?

Da! Categoric! Boxul a fost și va rămâne toată viața pe locul 1!

Publicat: 20 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă