Cum o cheamă pe Gina Pistol în buletin. Puține persoane știu asta despre ea

Publicat: 05 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cum o cheamă pe Gina Pistol în buletin. Puține persoane știu asta despre ea

Gina Pistol este una dintre cele frumoase femei din showbiz-ul românesc. Nu multă lume știe însă care este numele ei adevărat și ce studii are superba prezentatoare a emisiunii ”Asia Express”. A devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 15 ani și de atunci cariera ei a evoluat extrem de mult.

Care este numele adevărat al Ginei Pistol

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1981, la Roșiorii de Vede. Numele său real nu este însă Gina, așa cum a devenit cunoscută publicului din România. În buletin, vedeta se numește Georgeta Pistol. Acum este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi din țară, însă drumul spre celebritate nu a fost ușor pentru frumoasa blondă.

Aceasta a terminat Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede și după aceea a urmat cursurile Facultății de Transporturi. Înainte de a ajunge model și de a începe munca în televiziune, Gina a lucrat ca vânzătoare la un chioșc în orașul natal. Fiind o persoană ambițioasă, a decis să se mute în capitală, ca să poată să obțină un job mai bun. Și în București începutul a fost greu. S-a angajat tot ca vânzătoare, la un magazin cu articole sportive.

Așa arăta Gina Pistol înainte de a deveni celebră

Și pentru că viața bate filmul, acest job i-a schimbat viața Ginei Pistol. Frumusețea ei a fost remarcată de un client al magazinului, care i-a spus că poate lucra ca model. Acela avea să fie începutul unei cariere de vis pentru tânăra Gina. În anii 2000, a acceptat să pozeze în Playboy, celebra revistă pentru bărbați. Decizia ei s-a dovedit a fi una extrem de inspirată. Publicul masculin a fost atras de ceea ce a văzut în poze, iar Gina a repetat experiența de mai multe ori.

Național TV, rampa de lansare

O dată cu aparițiile în Playboy, Gina Pistol a intrat și în vizorul televiziunilor. În 2005, a acceptat oferta de la Național TV, de a prezenta emisiunea ”Nu suntem blonde”. Au urmat apariții în diferite seriale și filme, cum ar fi ”La Bloc” sau ”Margo, iubire de cartier”. În plus, farmecul ei le-a atras atenția și celor de la Divertis, care au cooptat-o în echipă.

La 38 de ani, Gina Pistol este într-o formă maximă

Revistele au început să se intereseze din ce în ce mai mult de Gina Pistol și pictorialele au devenit mai numeroase. În urmă cu 10 ani, vedeta a fost desemnată de publicația Pro TV Magazin drept cea mai sexy blondă din showbiz-ul românesc. Nu doar frumusețea a ajutat-o însă pe Gina în carieră. Aceasta a demonstrat că se descurcă de minune în rolul de prezentatoare și astfel a ajuns să devină una dintre vedetele emblematice ale Antenei 1.

Gina Pistol arată impecabil

În 2016 a acceptat să prezinte emisiunea ”Chefi la cuțite”, de care se ocupă și acum. În plus, Gina Pistol este și prezentatoarea show-ului ”Asia Express”, care a ajuns deja la al treilea sezon.

Gina Pistol prezintă emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1
Publicat: 05 apr. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă
×