Ce se întâmplă cu emisiunea Asia Express. Cum va mai fi difuzată și la ce ore

Publicat: 23 mart. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Ce se întâmplă cu emisiunea Asia Express. Cum va mai fi difuzată și la ce ore

Asia Express este fără îndoială una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Audiențele sunt pe placul  șefilor de la Antena 1, care au decis să facă anumite schimbări în grila de programe.

Când va fi difuzată emisiunea ”Asia Express”

Sezonul al treilea al emisiunii ”Asia Express” a început pe 15 februarie și audiențele au demonstrat că telespectatorii au rămas fideli show-ului prezentat de Gina Pistol. Astfel că cei care iau deciziile la nivel înalt la Antena 1 au luat o hotărâre care va fi cu siguranță pe placul fanilor acestei emisiuni.

Așadar, începând din această săptămână, Asia Express va avea mai multe difuzări. Dacă până acum, telespectatorii puteau urmări aventurile prin care trec concurenții în serile de duminică, luni și marți, acum vor avea parte de o zi în plus. Șefii de la Antena 1 au decis ca emisiunea să fie difuzată și miercuri seară, tot de la ora 20:00.

Această schimbare a venit și din cauza pandemiei de coronavirus. Grila de programe a suferit modificări, astfel că nu doar emisiunea ”Asa Express” și-a schimbat puțin zilele de difuzare. Începând de miercuri, după show-ul prezentat de Gina Pistol, Antena 1 va difuza serialul ”Sacrificiul”. Joia, după Observator, telespectatorii vor putea urmări câte un film artistic, de la ora 20:00, iar după aceea revine emisiunea ”The Wall – Marele Zid”, cu sezonul al doilea.

Vinerea este seara filmelor de top la Antena 1, care va difuza, începând cu ora 20:00, câte două producții artistice. Sâmbăta, după Observator, Mihai Bendeac, Cheloo și Delia vă vor ține în fața televizoarelor cu noi ediții din emisiunea ”iUmor”.

Asia Express, lider de audiență

Din cele 9 perechi înscrise inițial în concurs acum au rămas 7. Primii care au părăsit competiția au fost Alex Velea și Mario Fresh. Aceștia au fost urmați de perechea formată din Nico și fiica acesteia, Alexandra. Asia Express – Drumul Comorilor îi duce pe concurenți în actualul sezon din Filipine până în Taiwan. Premiul cel mare al emisiunii este reprezentat de un cec în valoare de 30.000 de euro.

Perechile rămase în concurs mai au de parcurs jumătate din distanța inițială, înainte de a se afla marii câștigători. Deocamdată, cei care încă rezistă condițiilor nefavorabile și provocărilor care mai de care mai dificile sunt: Adda și Cătălin, Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Abagiu și Radu, Florin și Dan Ristei, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

De la începutul sezonului al treilea, Antena 1 a dat lovitura cu Asia Express. Reality show-ul a fost de fiecare dată lider de audiență pe toate categoriile. Aproximativ 1.700.000 de oameni au urmărit emisiunea.

Publicat: 23 mart. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă