Scandal monstru! Alex Velea, acuzaţii grave la adresa Antenei 1! Totul s-a întâmplat după eliminarea artistului din show-ul Asia Express

Publicat: 20 Feb. 2020, 14:53 Vedete
Alex Velea, unul dintre concurenţii reality show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1 a făcut o serie de acuzaţii extrem de grave la adresa postului tv. Totul are legătură cu ce s-a întâmplat în ultima ediţie a emisiunii.

În cea de-a patra ediţie a reality show-ului, echipa formată din Alex Velea şi Mario Fresh a intrat în cursa pentru eliminare, alături de încă două echipe: Alina Ceuşan – Carmen Grebenişan şi Maria Buză – Lia Bugnar.

Întrecerea a fost deosebit de grea, iar la final, băieţii au aflat că vor fi eliminaţi. Ultimele cuvinte ale lui Alex Velea i-au şocat pe colegii săi, dar şi pe cei care au urmărit emisiunea din faţa televizoarelor.

El a vorbit despre greutăţile pe care le-a îndurat în emisiune şi despre faptul că la unele lucruri chiar nu se aştepta când s-a înscris în competiţie.

“Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea.

Alex Velea, teorie şocantă

Alex Velea i-a umilit practic pe producători, lăsând să se înţeleagă că emisiunea de pe Antena 1 ar fi de fapt un fake, iar unele lucruri sunt „aranjate”.

“Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău”, a mai explicat Alex Velea, potrivit cancan.ro.

Publicat: 20 Feb. 2020, 14:53 Vedete
Pe aceeași temă