Cu câți euro a fost plătită Gina Pistol de Antena 1 pentru sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Publicat: 05 mart. 2020, 18:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cu câți euro a fost plătită Gina Pistol de Antena 1 pentru sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Gina Pistol a terminat filmările și pentru sezonul al treilea al emisiunii ”Asia Express” și a revenit în țară cu o grămadă de bani. Șefii de la Antena 1 îi răsplătesc munca prezentatoarei, care este nevoită să stea departe de țară câte două luni, pentru fiecare ediție a show-ului.

Gina Pistol, 15.000 de euro salariu

Asia Express, una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, a ajuns la al treilea sezon, iar audiențele sunt în continuare la cote ridicate. Toate edițiile au fost prezentate de Gina Pistol, care se pare că are priză la public și s-a integrat perfect în formatul show-ului. Ultimul sezon al emisiunii ”Asia Express” s-a filmat în Filipine și în Taiwan, iar îndrăgita vedetă a fost nevoită să stea departe de cei dragi timp de două luni. Filmările s-au terminat în luna decembrie a anului trecut, când Gina Pistol a revenit în țară.

Și pentru că eforturile celor care iau parte la această emisiune sunt destul de mari, și beneficiiile financiare sunt la același nivel. Șefii de la Antena 1 au recompensat-o pe Gina Pistol cu 15.000 de euro pentru un singur sezon din Asia Express. Nici concurenții nu au motive să se plângă, și nu este vorba doar despre cei care câștigă emisiunea. Premiul cel mare este în valoare de 30.000 de euro.

Indiferent când părăsesc show-ul, vedetele care participă la Asia Express primesc destul de mulți bani. De exemplu, Bianca Drăgușanu ar fi câștigat 20.000 de euro sezonul trecut, deși a rezistat doar două săptămâni în emisiune. În actuala ediție, cel mai bine plătite vedete ar fi Alex Velea și Sorin Bontea. Se pare că soțul Antoniei ar câștiga 1.000 de euro pentru fiecare episod al show-ului.

Salariul Ginei, mărunțiș pentru iubitul ei

Dacă ne raportăm la veniturile din România, suma pe care o câștigă Gina Pistol pentru două luni de filmări la Asia Express este una fabuloasă. Totuși, în comparație cu iubitul ei, Smiley, banii pe care îi câștigă aceasta sunt incomparabil mai puțini. Îndrăgitul cântăreț poate ajunge la această sumă într-o singură seară în care susține un concert.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu din 2017

Gina Pistol a recunoscut însă că experiența trăită în fiecare din cele trei ediții ale emisiunii merită toate eforturile. Avantajul vedetei este acela că îi place foarte mult să călătorească, iar acest show îi oferă posibilitatea de a vizita cele mai îndepărtate locuri. Cele două luni petrecute în Filipine și în Taiwan, pentru sezonul 3 din Asia Express, au fost însă cele mai grele.

Relatia lui Smiley cu Gina Pistol
Gina Pistol prezintă Asia Express chiar de la primul sezon

”În Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul…aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat. După aceea am ajuns la frig. Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunului Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu era în partea în care ne aflam noi, dar efectele s-au resimțit. În zona de munte, într-o singură zi am trecut prin 3 anotimpuri”, a declarat Gina Pistol la revenirea în țară.

Publicat: 05 mart. 2020, 18:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă