Cine este și cu ce se ocupă Alex Abagiu. Secretele din trecut ale concurentului de la Asia Express

Publicat: 03 Apr. 2020, 18:00 General
Cine este și cu ce se ocupă Alex Abagiu. Secretele din trecut ale concurentului de la Asia Express

Alex Abagiu, unul dintre concurenții emisiunii ”Asia Express”, era cunoscut dinainte de a accepta provocarea de la Antena 1. Ce-i drept, este celebru în mediul în care lucrează și este mai puțin obișnuit cu aparițiile la televizor.

Alex Abagiu, make-up artist internațional

Alexandru Abagiu a devenit extrem de cunoscut încă din 2002, când avea doar 22 de ani. Pe vremea aceea, câștiga cel puțin 3.000 de dolari pe lună. Acum, Alex este cel mai căutat make-up artist de la noi din țară. A muncit mult ca să ajungă la acest nivel, iar pasiunea pentru machiaj a avut-o încă de mic copil. Atunci se ocupa însă cu pictura și a fost întotdeauna fascinat de acest domeniu.

De la pictură a trecut la fotografie, iar colegele de clasă îi serveau pe post de modele. Și-a dat însă repede seama că își dorește altceva și astfel s-a apucat de machiaj. Pe vremea aceea nu exista încă noțiunea de make-up artist, dar Alex a făcut tot posibilul să convingă pe cine trebuie că este foarte bun în acest domeniu. Primele cursuri mai importante de machiaj le-a făcut la celebrul brand Chanel.

Alex Abagiu este make-up artist pentru multe vedete de la noi din țară

Au urmat colaborări cu unele dintre cele mai cunoscute firme din industria machiajului și astfel Abagiu a ajuns să lucreze cu vedete internaționale. Chiar și Paris Hilton, atunci când a venit în București, în 2008, a fost machiată de Alex. În acest moment, Abagiu este National Make-up Artist pentru Lancome.

Acesta a dezvăluit că meseria de make-up artist nu este atât de ușoară pe cât ar putea părea la prima vedere. Trusa pe care o folosește Alex la filmări cântărește nu mai puțin de 15 kilograme și conține 128 de pensule!.

Provocarea Asia Express

O dată cu sezonul al treilea al emisiunii ”Asia Express”, Alex Abagiu a avut ocazia de a accepta o nouă provocare. Împreună cu prietenul său cel mai bun, Radu Vlăduț, a luat startul aventurii pe meleagurile din Filipine până în Taiwan. Asia Express – Drumul Comorilor pune la bătaie un cec în valoare de 30.000 de euro, pentru cei mai curajoși și rezistenți concurenți.

Sezonul a început pe 15 februarie și din cele 9 echipe, câte erau la startul emisiunii, au rămas acum 5. Ultimii eliminați au fost Florin Ristei și fratele său, Dan. Aceștia au ratat biletul spre Taiwan chiar în fața perechii formate din Alex Abagiu și Radu Vlăduț. Primii concurenți care au părăsit Asia Express au fost Alex Velea și Mario Fresh. Aceeași soartă au avut-o și Nico și fiica ei, Alexandra. Acestea au fost urmate de Maria Buză și Lia Bugnar.

Anul trecut, marii câștigători ai emisiunii ”Asia Express – Drumul Elefantului” au fost CRBL și Oase. Cei doi au obținut premiul de 30.000 de euro, după o finală disputată împotriva perechii formată din Ruby și Robert.

Publicat: 03 Apr. 2020, 18:00 General
Pe aceeași temă