S-a aflat adevărul! Au făcut sau nu amor Florin Ristei și Carmen Grebenișan la ”Asia Express”?

Publicat: 24 Mar. 2020, 12:52 Vedete

Emisiunea ”Asia Express” a pus telespectatorii pe jar, după ce s-au făcut speculații că Florin Ristei și Carmen Grebenișan ar putea forma un cuplu. Dar care să fie, de fapt, adevărul?

Frații Ristei și ”gemenele” Carmen Grebenișan și Alina Ceușan iau parte la aventura vieții lor, și anume ”Asia Express: Drumul Comorilor”, iar acolo limitele vedetelor sunt încercate la maximum. Uneori, însă, trebuie să facă și schimb de ”parteneri”, dacă misiunea implică acest lucru. S-a întâmplat și de data aceasta în emisiune ca echipele să facă un ”switch„ între ele. Astfel că, Florin Ristei a trebuit să petreacă 24 de ore cu frumoasa Carmen Grebenișan. Și, evident, au apărut și zvonuri că ar fi avut parte de momente tandre și că și-ar fi făcut ”ochi dulci”.

„Mă așteptam să ne schimbe, dar nu să mă pună cu Ristei. Nu ne gândeam că ne pune chiar așa”, a spus Carmen Grebenișan, într-un vlog.

„Știi cu era tare? Să te pună pe tine cu Carmen și pe Alina cu fratele tău”, a spus Speak.

„Căsătoriți amândoi, strica familia”, a comentat Florin Ristei.

„Ce contează că-s căsătoriți. Doar nu făceau nimic”, a mai spus Speak.

„În afară de faze din emisiune în care ne certă și ne împungem. Alea nu au farmec să fie date. Era mai mișto antiteza. Noi ne-ai ciondănit și în ziua în care am fost împreună. Nu a fost totul numai lapte și miere. Însă a fost mult mai mișto să arate doar părțile în care părea că…”, a spus Florin Ristei.

Publicat: 24 Mar. 2020, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă