Se leagă o idilă! Florin Ristei și Carmen Grebenișan și-au făcut ochi dulci la Asia Express

Publicat: 09 Mar. 2020, 16:22 Vedete

Se leagă o idilă între Florin Ristei și Carmen Grebenișan. Florin Ristei și Carmen Grebenișan s-au cunoscut în Asia, acolo unde au fost concurenți într-un show extrem. Povestea lor nu a început tocmai în relații cordiale, însă totul s-a calmat pe parcurs.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan, cele două prietene blonde care au făcut echipă la Asia Express, nu au fost prea plăcute de adversarii lor de competiției. Și asta pentru că mulți au considerat că blonde, sexy și decoltate, cele două fete au avut avantaje în timpul show-ului.

La un moment dat, Florin Ristei și fratele său au fost „pedepsiți” de cele două blonde să plece printre ultimii în cursă. A fost momentul în care, Florin Ristei a răbufnit și a spus: „Atât le duce capul! Ăsta e stilul lor”.

Se leagă o idilă între Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Cum de la dragoste la ură este doar în singur pas, în cazul lor s-a întâmplat chiar invers. Florin Ristei le-a lăsat pe blonde să plece pe locul trei la joc, iar toată lumea a văzut schimbul de priviri. Se pare că, securea războiului a fost îngropată de dragul sentimentelor.

„Blondele pot pleca pe locul trei. Știti cum stă situația. Eu am un frate însurat, Carmen are o prietenă măritată, așa că rămânem doar noi doi liberi”, a spus Florin Ristei la Asia Express.

„Parcă s-a gudurat puțin când a spus asta Ristei. Cred că îi place de ea”, a concretizat Speak.

„Eu cred că lui Ristei îi place de una dintre blonde”, a spus și Adda.

Fetele au continuat să arunce săgeţi la adresa celor doi frați, însă, în cele din urmă, au decis să se ignore reciproc, reuşind să ducă mai departe lupta pentru a câştiga marele premiu.

Publicat: 09 Mar. 2020, 16:22 Vedete
Pe aceeași temă