Smiley, fotografie de colecţie alături de Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiţi nu se mai ascund!

Publicat: 30 Dec. 2019, 13:02 Vedete
Smiley, fotografie de colecţie alături de Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiţi nu se mai ascund!
De când și-au făcut publică relația, Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund de ochii lumii. Cei doi au apărut de curând împreună la premiera unui film, iar acum au pozat în calitate de cuplu și pe rețele sociale.

Gașca de la casa de producție a lui Smiley, Hahaha, a petrecut împreună Crăciunul la o cabană în vârful munților. Smiley s-a pozat împreună cu artiștii de la Hahaha, însă și iubita i-a fost alături. Gina Pistol iese în evidență în poza de grup: este pata de culoar a găștii Hahaha.

View this post on Instagram

Ne-am strans gasca mare si am transformat o cabana in casa noastra pentru 3 zile. Am simtit ca avem un Craciun prelungit… ce credeti? CU ZAPADA! ❄️ Ne-am jucat mima, Varcolacii (daca nu stiti ce este, va invata @jeangavril ) si am ras non-stop! Ne simtim bine in familie! Mai facem! ❤️🙏🏻

A post shared by HaHaHa Production (@hahaha_production) on

“Ne-am strâns gașcă mare și am transformat o cabană în casa noastră pentru 3 zile. Am simțit că avem un Crăciun prelungit… ce credeți? CU ZĂPADĂ! Ne-am jucat mima, Vârcolacii și am râs non-stop! Ne simțim bine în familie! Mai facem!”, este mesajul postat pe pagina de Instagram Hahaha Production.

Cei doi şi-au recunoscut relaţia cu câteva săptâmâni în urmă

Smiley a pus capăt zvonurilor legat de relația cu Gina Pistol. Cântărețul a confirmat în luna octombrie că cei doi au o frumoasă relație, ba chiar s-au mutat împreună. Smiley și Gina Pistol au fost subiect de discuție foarte mult timp. Mai bine de doi ani cei doi artiști nu au confirmat, dar nici nu au infirmat zvonurile că ar fi împreună. Însă, în octombrie, cântărețul a mărturisit că se iubește cu Gina Pistol și este foarte fericit, motiv pentru care cei doi s-au mutat împreună.

Publicat: 30 Dec. 2019, 13:02 Vedete
Pe aceeași temă