Câți bani i-au mai rămas lui Răzvan Fodor din premiul câștigat la Asia Express: „Dacă le zici oamenilor, nu te crede nimeni”

Publicat: 15 Jun. 2020, 14:34 Vedete
Câți bani i-au mai rămas lui Răzvan Fodor din premiul câștigat la Asia Express: „Dacă le zici oamenilor, nu te crede nimeni”

La finalul celor 12 săptămâni petrecute în Filipine și Taiwan, echipa fomată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a reușit să câștige marea finală și premiul de 30.000 de euro. Deși pentru mulți marele premiu ar reprezenta o avere, celebrul actor dezvăluie că lucrurile nu stau chiar așa.

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea au împărțit marele premiu, iar fiecare a încasat suma de 15.000 de euro. Chiar dacă pare a fi vorba despre mulți bani, Fodor a explicat că la întoarcere în țară o mare parte din bani s-au cheltuit, iar în realitate a rămas cu nici mai mult nici mai puțin de 10.500 de euro.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: ‘Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…”, a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

Câte mii de euro cer Razvan Fodor și Sorin Bontea ca să apară în reclame

Emisiunea „Asia Express”, de la Antena 1, a fost lozul câştigător pentru unii concurenţi, care s-au ales nu numai cu mii de euro din participarea la competiţie, dar şi din reclamele care au venit pe bandă rulantă.

Cei mai câștigați dintre concurenți au fost, evident, Bontea și Fodor, care nu doar că au pus mâna pe premiul cel mare de 30.000 de euro, dar la întoarcerea în țară au fost ofertați de foarte multe firme pentru contracte de publicitate.

Așadar, Răzvan Fodor și Sorin Bontea şi-au asociat imaginea cu produse alimentare. Zâmbetul lor e însă scump, pentru că au fost plătiți regește.

Publicat: 15 Jun. 2020, 14:34 Vedete
Pe aceeași temă