Boala incurabilă de care suferă Răzvan Fodor. Actorul a făcut dezvăluiri neaşteptate

Publicat: 14 May. 2020, 11:13 Vedete

Răzvan Fodor a câştigat simpata publicului după participarea la show-ul Asia Express. Au ieşit la iveală multe lucruri despre viaţa carismaticului artist, însă puţini sunt cei care ştiu că acesta a suferit în urmă cu mai mult timp de depresie și anxietate, dar a trecut peste acele momente delicate. 

În trecut Răzvan Fodor s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a trebuit să gestioneze o boală incurabilă, astmul, iar din această cauză, el a trebuit să facă o înțelegere specială cu șefii Antena 1. Fostul prezentator a vrut să se asigure că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil dacă are nevoie de îngrijiri speciale.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a declarat Răzvan Fodor, conform libertatea.ro.

Ce a spus Răzvan Fodor

Răzvan Fodor a povestit prin ce trece chiar pe parcursul emisiunii Asia Express.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. r.: boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a povestit Răzvan Fodor.

Mai mult decât atât, soţia artistului a stat cu sufletul a gură cât timp au fost despărţiţi.

„Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient. Da, aceasta este panica mea cea mai mare. Pentru că acolo (în Filipine și Taiwan – n.r.) sunt alte feluri de polen, de insecte, tot felul de lucruri pe care nu le poţi calcula și oricând poate face o criză mai serioasă”, a declarat soția lui Răzvan Fodor acum ceva timp.

Publicat: 14 May. 2020, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă